Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Ja kauan odotetut nauhat !

No nyt niitä sitten saadaan vihdoinkin, kerrankin mulla oli aikaa ja energiaa alkaa kuvailemaan nämä viikko sitten tehdyt nauhat. Viikon verran ne onkin tuossa kökkineet ja kitisseet että tahtovat linssin eteen, mutta pintani olen pitänyt ja vingutin niitä tähän saakka, en enää jaksanut kuunnella ;)

Tänään ja huomenna mulla on vapaata ja ihana onkin vain olla. Vapaapäivän kunniaksi käväsin aamupäivästä kaupungilla kirppiksellä ja hakemassa subit meille ja moikkaamassa äityliiniä. Kirppikseltä löytyi muutamia peruspaitoja sekä parit kivat housut joita voi käyttää sitten kun pakkaset loppuu ja alkaa ihana kevät :) Käväsin myös hakemassa paikallisesta joka-tavaran-kaupasta uuden lokerikon korutarvikkeille. Niitä saankin alkaa sitten illanpäälle järjestelemään ;)

Kaupunkireissun päätteeksi nappasin kamerani laatikosta ja säkillisen vastatehtyjä avainnauhoja ja aloin räpsimään, kova homma oli kuulkaas ! Nauhojen kuvaaminen on mulle jotenki vaikeeta, en tiiä onko se kaikille vai ainoastaan mulle :D Musta ne ei mahdu mitenkään yhteen ja samaan kuvaan vaan jokainen pitää kuvata erikseen että niistä näkee että mitä siinä on. Jos laittaisin useamman samaan kuvaan niin jostain jäisi aina jotain kuvaamatta, olen sitten päätynyt kuvailemaan kaiken erikseen, tuleepahan tarkemmat kuvat :) Kuvauskohteitahan mulla oli se 23kpl, tein kyllä nauhoja 25kpl mutta kaksi niistä ehti jo lähteä maailmalle ennenkuin ehdin kamerani kanssa perään.

Kokeillaanpa saisko noita kuvia järjestettyä jotenki fiksusti ettei tulis kauheeta kuvapläjäystä tähän alle, vaikka ees kaks vierekkäin... No mutta, asiaan !
Joo, ehämminä niitä osannu laittaa mitenkään fiksusti, tulivat sitten tollee rämähtämällä kaikki kerralla. Mutta mitäs mieltä olette, nousiko joku väritys suosikiksi ? Itse tykkäsin aika paljon noista sinisistä sävyistä vaikken olekaan yhtään sinisen värin ystävä :)

Tälle päivälle suunnitelmissa olisi verokortin tekoa/tilaamista, rannekorujen tekoa sekä korutarvikkeiden järjestelyä. Pitäisi myös tehdä pari uutta tilausta jälleen helmikauppoihin en vaan osaa taaskaan päättää mitä mä tahtoisin ku tahtoisin kaiken :D Helmihulluus on pelottavaa !! Mukavaa tiistaita jokaiselle nassukalle <3

5 kommenttia:

 1. Kaikki ovat kauniita :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita väriyhdistelmiä, turkoosi+musta hiveli silmääni :)

  VastaaPoista
 3. Ylläripyllärinä punainen kiinnosti ,vaikka hyvät värit oli kaikissa.
  Mulla on samaa puuhaa,kävin Clausilta hakemassa uuden pakin,olis tarkoitus järkeistää kivihelmien sijoittelua...
  Eilen sain uuden tilauksen, mutta onneksi yksityiskohdat vielä puuttuu. Tädilleni aion tehdä synttärilahjan, siinä se loma menee. Sitten varmaan jonkin kynsilakka pläjäyksen teen:)

  VastaaPoista
 4. Punaiset sävyt kieltämättä olivat kaikissa ihanat :) Yritin kaikkiin tehdä erilaisia sävyjä ettei tulisi samanlaisia yhdestäkään.

  Kiva että sielläkin päässä on tekemistä tiedossa, kiva olla jotain puuhastelua :)

  VastaaPoista
 5. Herttileijaa mikä määrä nauhoja mutta oikein kauniita ovat:-)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !