Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pronssista koruilua

Koruilua, pitkästä aikaa ! Ja ai että oli kuulkaas rentouttavaa puuhastelua, ihan sielu lepäsi jälleen, vaikka teinkin vain tuollaista pientä ja pikkuruista ja aivotonta puuhastelua. Ihanaa se silti oli ! Tekasin kivat pronssiset korvikset sekä kauniin ja ilmavan rannekorun. Tällä kertaa kuvia vain korviksista, jätetään kuvat rannekorusta maanantaille että lähtee taas viikko hyvin käyntiin :)

Opettelen muutes vasta käyttämään tuota picasaa ja yritän päästä siihen maailmaan käsiksi, tympii tuo pelkkä pienennä -muokkaus jo :D Nyt siis kuvissa näkyy näitä kokeiluja eli voipi olla jos vaikka minkä näköstä sitte, antakaa armoa rakkaat !

Korviksissa käytin tosiaan pronssisia osia, korviskoukkuja, ketjua pikku pätkät sekä korupiikkejä pallopäällä. Nuo korupiikit eivät olleet ehkäpä mitään parasta mahdollista laatua, pitäisi koittaa jostain löytää hieman parempia ja kovempaa materiaalia, nuo olivat ehkä hieman liian pehmeää. Helminä on 7-8mm makeanvedenhelmet väreissä ruskea ja luonnonvalkoinen. En käyttänyt mitään helmihattuja koska mun mielestä pelkät mv -helmet ja pallopäiset korupiikit ovat kaunis yhdistelmä :)
Ai että mä rakastan leikkiä kaikilla tällaisilla ohjelmilla, vielä kun keksisin tekaista jatkossa omiin itse ottamiini kuviin oman nimeni niin avot ku olisin jo aika pro :) Semmosta tälle illalle, ja ehtiinpäs vielä tekemään postauksen näin sunnuntain kunniaksi !

Koko viikonloppu on taas painettu töitä ja huomenna koittaa hyvin ansaittu vapaapäivä jonka aion viettää shoppailemalla kauppaostoksia, jipii kuinka kivaa.. Noh, nappaan mamman matkaan ja haen vaikka heseltä pirtelön, eiköhän se jo vapaalta tunnu. Toivottavasti kaikilla on ollut oikein kiva ja rentouttava viikonloppu ja aloitatte arjen jälleen hyvillä mielin, kyllä se perjantai sieltä taas jossain vaiheessa ilmaantuu.

<3

4 kommenttia:

 1. Voi kun joku kertoisi sen täällä, mäkin haluaisin tietää!

  VastaaPoista
 2. Voihan viulu,että on komiat!!
  Ja hyvää vapaapäivää shoppailun merkeissä:)

  VastaaPoista
 3. Upeat korvakorut, pronssi sopii hyvin väreihin.
  Ainakin ilmaisella irfanview -ohjelmalla tekstin lisäys kuvaan onnistuu helposti. http://www.irfanview.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kaikille, itsellenikin oli yllätys miten kivat noista tulikin :) Ja kiitti Jaana vinkistä, täytyypä käydä katsastamassa miten onnistuisi :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !