Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

Lokerikot täyteen

Kuten eilen mainitsin niin tilasin myös täydennystä Helmikauppa.comista ja sieltähän tuli jälleen kerran vaikka mitä kivaa, aika kiva oli myös "kiitoslahja" ;) Kyllähän mie sorruin tilaamaan myös Korutaivaastakin... Helmikauppa.comista oli ihan "pakko" tilata koska siellä oli se -kaikki -20%- tarjous ja siihen oli tartuttava. Sieltä koriin lähtikin pääsääntöisesti vain lasihelmiä eli suureksi osaksi täydennystä varastoihin jotta avainnauhojen teko luonnistuisi kätevämmin :) Korutarvikkeita myös muutamaa sorttia, korupiikkejä tukkupakkaus, memory wirea kahta erikokoa, korviskoukkuja sekä riipuspidikkeitä.

Korutaivaasta lähti tilaukseen lasihelmiä ja pieniä metallihelmiä.

Helmikauppa.com -sinne ne helmihullut menneet on ;)


Yks päivä löysin myös kaupasta tuollaisen ison lokerikkohärpäkkeen johon sitten innoissani järjestelin kaikki korutarvikkeet eli korupiikit, lukot, helmihatut, ketjut yms. ja hyvin mahtu. Nyt kaikki on nätisti järjestyksessä :)

Tänään sain kuulla myös erittäin ihania uutisia, olin voittanut lahjakortin Helmikori.fi -verkkokauppaan ja olin ihan totaalisen happy ! Vaikkei summa nyt päätähuimaavan suuri ollutkaan se tuottaa minulle silti erittäin suurta nautintoa ja pienen pientä hyppelyä kun saan tilatakin hieman enemmän jotain kivaa sieltä :) Suunnitelmissa olisikin kahtella hieman tilaukseen meneviä juttuja viikonlopun aikana, mietin että josko ainakin niitä korupiikkejä tukkupakkauksissa ;) Mutta siihen aion paneutua paremmalla ajalla viikonloppuna tai ehkäpä vasta ensi viikon alusta. Meillä oli suunnitelmissa lähteä käväsemään Oulun suunnalla maanantaina, koska mulla on 3-4 päivän vapaat(!!) ja T menee vasta yöksi töihin :) Tarkoituksena olisi suunnistaa hifiliikkeeseen kaupungin laidalle sekä tietty Hopeavinttiin ! Minä uudistan helmiaarteitani ja T olohuoneeseemme kaijutinsysteemiä.

Nyt mun pitäisi suunnata pikkuhiljaa suihkuun ja sitä rataa koska työpäivä alkaa jo pikkuhiljaa kutsumaan, iltavuoroa pukkaa siis ! Onneksi kuitenkin vasta klo 16 meno että ehdin leppuuttaa itseäni vielä muutaman tunnin ajan :) Haluttaisi myös ottaa kamera kaulaan ja suunnata ulos ihastelemaan tuota kaunista auringonpaistetta mutta ulkona on niinku 25 astetta pakkasta ja minähän en siitä auringosta kuitenkaan vielä niin paljoa nauti että haluaisin ahterini jäädyttää :D

Oikein mukavata päivää kaikille ;) Käykäähän myös tutustumassa Ihanan Eilan arvontaan blogissa Korustamo <3

2 kommenttia:

  1. Oi mitkä ostokset:)
    Lokerikoista puheenollen: Claes Ohlssonilta olen ostanut omat lokerikkoni,nyt niitä on jo 6. Rautakaupan lokerikko ei ole niin kätsy. Niissä kuudessa on sisällä pienemmät lokerikot a 4kpl. Olet varmaan nähnyt kuvia työpajastani. Maksaa muistaakseni 9.90e kpl.

    VastaaPoista
  2. Juu Eila ne sun lootikat oli kyllä hyvännäkösiä, voisinkin käydä maanantaina classilla shoppailemassa ku Oulun suuntaan ollaan kerta menossa :) Lokerikkojakin on yllättävän monenlaisia ja yllättävän monet niistä on surkeita, laatua pitää olla ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !