Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lomapäivät

Nyt on niin nautinto kohdillaan että voi huokaista vaan ja antaa kropan palautua työurakasta oikein kunnolla. Täällä siis vietellään hyvin ansaittuja loma/lepopäiviä, huimat neljä päivää saan viettää kotosalla ja rentoutua ! Parin päivän blogihiljaisuus johtunee jälleen kerran siitä ja ainoastaan siitä että mulla on kokoajan kiire jonnekin suuntaan ja oon kokoajan töissä. Jos en ole töissä, ne työasiat pyörii päässä ja sitä rataa siis...

Nyt on onneksi aikaa antaa hieman itselleni sitä kuuluisaa "omaa aikaa" jota nainen tarvitsee aina silloin tällöin. Tänään aloitinkin päiväni nukkumalla pitkään, viettämällä aamun pelkässä yöpaidassa ja pörrösukissa sekä tietty leffaa katsellen ;) Näiden "puuhasteluiden jälkeen koitti tylsyys ! Siis apua, olen päässyt selvästi liian hyvin työnteon makuun kun en jaksa enää vaan olla :D Olen järkyttynyt ! Noh, puin itselleni toppavaatteet päälle ja suuntasin neitokaisen kanssa kohti ulkoilmaa ja lenkkeilyä jäällä. Nautimme molemmat suunnattomasti ja nyt on ihanan rento olo. Pitkää lenkkiä ei viitsitty tehdä kun on tuo lenkkeily jäänyt hieman vähemmälle nyt viime aikoina, ettei vedetä itseämme ihan piippuun ja sitten on paha olla. Tunnin verran käytiin tarpomassa hangessa ja jäällä, neiti nautti kun sai juosta vapaana ja temmeltää sielunsa kyllyydestä !
Onneksi tuo neitokainen on niin hieno tyttö että se kyllä osaa käyttäytyä vaikka olisi irti missä tahansa. Mami saa olla vauvastaan erittäin ylpeä, ei tarvitse turhia komennella, pelkkä katse joskus riittää tai kädellä osoittaminen. Koskaan en ole sille oikeastaan suurempia komentoja opettanut, se on vain oppinut niitä pikkuhiljaa ja oppinut kuuntelemaan minua kun sille puhun. Ja minä ihan kirjaimellisesti juttelen sille ja sieltä se osaa poimia ne oikeat sanat ja tekee niinkuin käsketään. Välillä sitä vaan havahtuu siihen että kuinka ylpeä sitä oikeasti saa olla, aina näitä asioita ei hoksaa miettiä eikä aina hoksaa kehua toista kun se tekee kaiken täydellisesti <3Ulkona oli kerrankin todella kaunis ilma ja se kannatti käyttää hyödyksi, onneksi lähdin ulos, nyt on todella kiva olo ja energinen olo pitkästä aikaa :)

Eilenkin oli ihan kiva päivä, mentiin suoraan mun töistä pääsyn jälkeen käymään ystävien luona tupareissa ja synttärikemuissa :) Siitä sitten mentiin äiskälle saunomaan ja oleskelemaan, illalla olikin sitten ihana kaatua suoraan sänkyyn kotiin päästyämme, olin ihan poikki ! Huomenna suuntaamme nokkamme kohti Oulua ja shoppailureissua, saapa nähdä mitä tällä kertaa tarttuu mukaan Hopeavintiltä ;)

Toivottavasti myös muilla on ollut kiva viikonloppu !

3 kommenttia:

 1. Jäällä juoksentelu on kivaa, koirakin nauttii tuulen hujelluksesta :)
  Mukavia vapaita ja reipasta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Suloinen neiti sulla siellä:)

  VastaaPoista
 3. Eija: Koiruli todellakin nautti jäällä tallustelusta, ihan innoissaan painatti menemään ;)

  Eila: Mami sekä neiti kiittävät kovasti ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !