Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Puuhastelua ja ohjelman käyttöä

Pientä vapaapäivän makuista ja suussasulavaa puuhastelua läppäri sylissä. Tänään aamu alkoi melkoisen vaikeasti, olisin niin tahtonut jäädä sänkyyn makaamaan ja vetasta peitto korville, mutta kahvin tuoksu herätti mun makunystyrät ja oli pakko kömpiä keittiötä kohti. Kahvin jälkeen alkoi taas elämä näyttämään huomattavasti valoisammalta kun oikeasta kulmasta kurkki ja sain kuin sainkin vaatteet päälleni ja startattua auton nokan kohti kaupunkia.

Ostoksilla käytiin mamman kanssa ja ruokakamppeita löytyi ihan kiitettävästi. Ruokajuttujen lisäksi otin myös pari alelaarissa olevaa marmorikynttilää seuraavaa kynttiläkautta odottelemaan sekä myöskin pari Luhdan pyyhesettiä kun halvalla kerran sain ;) Pinkkiä tietty ja Aalto oli malli, T saa luvan kuivailla itseään hymyssä suin pinkkeihin pyyhkeisiin ku minä tykkään niistä ! Kaupunkireissun jälkeen kurvattiin T:n kanssa hakemaan paikallisesti Kreikkalaisesta ravintolasta lämpimät kanasalaatit ja voin kertoa, on hyvää ja täyttävää ! Salaattiin otin vielä Halloumin lisäksi ja siihen kuului vielä tsatziki -kastike sekä joku lättänä leipä, ah ja maiskis kyllä massu nauttii kun on terveellisesti täynnä.

Kotiin päästyäni postilaatikossa odottelikin ihana pikku paketti ihanalta Sarilta, kiitos ! Niiden kimppuun hyökkäsin samantien ja mietiskelin mitäs niistä tekaisisin, yhden akaatit päätyvät taatusti kaulakoruun, ovat sen verran herkullisen väriset. Sittenhän se T lähtikin jo töihin ja minä aloitin oman aikana johon kuuluu läppäri sylissä istumista sohvalla ja mietintää rauhassa, se on sitä mun omaa aikaa josta en luovu. Tähän omaan aikaan kuuluu tällä kertaa myös Picasan kuvanmuokkausohjelmiston opettelua ja tämän postauksen kuvat ovatkin sitä satoa sitten, on uutta korua sekä vanhaa johon vain tahdoin testailla noita ominaisuuksia.

Tässä postauksessa tulee näkymään myös uusin rannekoru jonka tein, tykkäsin itse ihan valtavasti, on ihanan keväinen ja raikas. Ja jotenkin sitä kaipaa tähän pimeyteen ja jossain määrin vähän rankkaankin ajanjaksoon hieman keveyttä, hilpeyttä ja raikkautta. Ja rankalla ajanjaksolla tarkoitan nyt sitä että ainakin minä alan jo hetimiten joulun jälkeen odottamaan kevään saapumista ja linnunlaulua ja kun se ei sitten tietenkään kovin nopeasti tule niin mua alkaa ahdistamaan :/
Rannekorussa käytin south sea shell pearls -merkkisiä helmiä eli ihan vaan suomalaisittain simpukankuorihelmiä. Nämä helmet ovatkin laadukkaita, niiden pinta on kauniin kiiltävä ja helmet ovat melkoisen "painavia", aivan ihania molluskoita. Simpukankuorihelmien lisäksi käytin ihan vaan korumetallia, hopeoitua sellaista ja korusta tuli nyt tämän näköinen.
Tämä allaoleva koru on vain ylimääräinen kokeilu ja se passas tähän postauksen tyyliin. Tämän korun tein silloin hieman ennen joulua äidilleni joululahjaksi. Korussa käytin raita-akaattia, samoja simpukankuorihelmiä, vuorikristallia, hopeoitua korumetallia ja yksi kyyhkys -riipus.


Nuo tekstit lisäsin ihan vaan sillä Picasan -kuvanmuokkausohjelmalla jokaiseen kuvaan erikseen, ei vaatinut aikaa eikä järkeä sen enempää kuin ihan normaalin kuvankaan muokkaus, ja tadaa, oma nimi on kuviin saatu ! Siinäpäs sitä olikin taas, huomenna jatkuu mietinnät ja pohdinnat. Huomenna menenkin töihin puolenpäivän aikoihin ja pääsen kotiin herranenaika jo viiden korvilla, melkoista luksusta sanoisinko. Mukavaa arjen aloitusta jokaiselle murulle <3

6 kommenttia:

 1. Onhan se Picasa mullekin outo,mutta jollain tapaa sitä käyttelen:)
  Erittäin viehättävä koru!

  VastaaPoista
 2. Joo, pitää alkaa kunnolla opetteleen että sais edes jonkinlaista ryhtiä noihin melkoisen tummiin kuviin. Ja ihan kiva se on muuten vaankin sillä värkätä :D

  Kiitti !

  VastaaPoista
 3. Mun kuvat parani kummasti kun rupesin tuota picasaa käyttämään :D kun kamerakin on vähän surkee.. Tosin osaan hyvin vain yhden tekniikan, mutta riittää toistaiseksi. Ihanan raikas koru :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja, Picasassa muokkailen muutamilla perustoiminnoilla niillä pärjää :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaiset koruset:-)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !