Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Samsungin lippulaivaa kokeilemaan

Munhan oli siis saatava uusi puhelin kun tuo ukkelikin meni ja osti sellaisen, jaksoin sentään kituuttaa himoani uutta mallia kohtaan joulun jälkeen ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Muutaman kerran mietin että mikä passais mulle parhaiten ja päätin sitten vaan ottaa tämän mallin kokeiluun, toivottavasti olisi hyvä eikä tarvisi pettyä..

Meillä on nyt siis tämä Samsungin tuoteperhe kasvanut, T osti muutama viikko sitten sen järkyttävän ison "puhelimen" jos sitä nyt puhelimeksi voikaan kutsua.. Samsung Note 2 on hänellä käytössään ja on ollut mieleinen, itselleni se motukka oli pikkasen liian suuri, ei puhettakaan että yhdellä kädellä olisi voinut käyttää. Itse päädyin sitten mahdottoman mietinnän jälkeen Samsungin malliin nimeltä Galaxy s3, eikä oo muuten mikään mini. Kokeillaan nyt tätä Samsungia, vaikka ensin hieman epäilytti, toivon todella että olisi hyvä ja kestävä !Itse olen niin ihastunut ja suorastaan rakastunut HTC:n malleihin, ovat kestäviä eivätkä omaa mitään suurempia bugeja kuten esimerkiksi T:n aiempi puhelin Galaxy s2, voi luoja sen kanssa sai taistella. HTC ei pettänyt koskaan, se oli helppo käyttää ja siinä oli Android, joka on mun mielestä todella hyvä ja helppo käyttöinen. Noh, jos nyt ei kuitenkaan purnata etukäteen turhaan vaan odotellaan miten se Samsung lähtee pelittään. Ei siis tehdä kärpäsestä härkästä ilman syytä !
Kyllähän tätä puhelinta on kehuttu kovastikin, ja ihan lippulaivana markkinoitu joten tuntuisi hurjalta jos se olisikin ihan susi, toisaalta mulla on muutenkin niin huono tuuri näiden vekottimien kanssa etten hirveästi edes ihmettelisi jos tämä vaikka yhtäkkiä kuolisikin käsiini :D Olenkin nyt koittanut muokkailla puhelinta ja sen käytettävyyttä omanlaisekseni ja tehdä siitä omaan käyttööni sopivaa, rajaton määrä vaihtoehtoja ja sovelluksia, tulee jopa valinnan vaikeus vaikkakin sovelluksia saa tähän survottua varmaan satoja !

Ostin tähän myös tuollaisen flipcasen jotta pysyy puhelin turvassa pahalta maailmalta, todella kätevä on käyttää. Tuo flipcase tulee tavallaan takakuoren tilalle ja siihen tulee tuollainen lärpäke joka pitää näytön puhtaana ja suojassa. Vielä jos ostaisi sen suojakalvon niin sitten olisin tyytyväinen. Suojakalvo on hyvä laittaa koska sormenjälkiä ja hiuksenhienoja naarmujahan tulee taatusti joka päivä näyttöön ja vuoden päästä näyttö on jo järkyttävässä kunnossa. Puhelimesta kannattaa pitää hyvää huolta !

Että semmosta tänään, rahaa on palanut ja hyvä mieli on saatu :) Päivä on siis ollut suhteellisen hyvä vaikkakin tuli jälleen kerran nukuttua todella huonosti ja nähtyä unia työstäni, ei niin kiva :D Vaikka se aamulla naurattaakin kovasti niin harmittaa kun asiat jäävät junnaamaan päähän ikävällä tavalla ja se vaikuttaa negatiivisesti unenlaatuun, huoh. Ehkäpä se siitä sitten kun hommat alkavat hoitumaan rutiinilla eikä tarvitse jokaista seikkaa miettiä erikseen ja pohtia ihan unissa asti.

Tänään tuli postin mukana jälleen pikku paketti korutarvikkeita joita bongasin tuolta facen kirppispalstalta ja eilen laitoin tilauksen Huuto.nettiin Art_Aliissalle :) Sieltäkin on tulossa sitten viikonlopulla tai ensi viikon alusta hieman lasihelmiä ja korutarvikkeita.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille !

2 kommenttia:

  1. Onnea vaan uudelle luurille:)
    Tyttö tykkää siitä S2 mallista.
    Mulla on vanha Nokia C7 ja mun mieleinen,voi kun ei menis koskaan rikki:)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti ei oo mikään maanantaikappale. Itse oon ollu omaani tyytyväinen. :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !