Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Sinertävää ja vihertävää

Sain tilauksen jossa tahdottiin memory wire -rannekoruja turkoosin/mustan sekä tumman vihreän/mustan sävyissä. Helmeilijällä ja koruilijallahan on tunnetusti aina varmaan sataa eri sävyä vaikkapa vihreästä väristä, ja niin on mullakin ja olikin valinnan vaikeus sitten päättää että mikä olisi se kaikista nätein tumman vihreä sävy tai mikä näistä kymmenistä turkoosin sävyisistä helmistä olisi nyt juuri SE sävy mikä miellyttäisi eniten. Näiden ongelmien kanssa muutaman hetken painittuani päätin tehdä useamman vaihtoehdon jotta valitsemisen vaikeus siirtyisi asiakkaalle ;)

Näihin käytint tosiaan Helmikauppa.com:sta tilaamaani loistavaa memory wirea, erivärisiä helmiä sekä pieniä metallihelmiä helmien välissä :) Mä tykkään käyttää ennemmin tuota silmukkapäättelyä näiden vaijereiden kanssa, en ole kyllä kokeillutkaan sitä päätöshelmityyliä mutta tämä on toisaalta ehkä hieman yksinkertaisempi eikä tarvitse pelailla liimojen kanssa.

Mikäs väricomboista on sinun mieleesi ?Tämä tytteli alkaa tässä jossain vaiheessa laittamaan taas aivoja siihen asentoon että kohta on taas töihinlähdön aika, pari päiväähän tässä menikin ihanasti vapaalla ollessa mutta kyllä nyt on taas aika mennä sorvin ääreen :) Iltavuoroa pukkaa ja illalla pitäisi yrittää taas saada aivot käännettyä kohti aamua koska siellä lymyää aamuvuoro :/ Heippahei ja oikein mukavaa torstaita kaikille !

<3

10 kommenttia:

 1. Jopa on kauniita kaikki, ehkäpä sitten kuitenkin eka tai toka olis mun mieleen:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat, eka on paras!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti :) Omaa silmääni miellyttää myöskin nuo sinisävyiset enemmän vaikken sinisen suuri ystävä olekaan :)

  VastaaPoista
 4. mää tykkään ekasta vihreästä eniten :)

  VastaaPoista
 5. Ihania :) ehkä eka..
  Mitä olet tykännyt työstäsi? Mitä kaikkea siihen kuuluu?

  VastaaPoista
 6. Kiitän ja kumarran :) Eija: Oon kyllä tykännyt, vaikkei se vastaa mun koulutusta millään tavalla ni ihan kivaa se on, ja ainaki saa lisätä sen työkokemukseen taas :) Oon asiakaspalvelussa töissä ja siinähän on sitten vaikka ja mitä ne asiakkaat keksiikään ;)

  VastaaPoista
 7. Hienoja kaikki, mutta eniten mun mieleeni on ihan viimeisin :)

  VastaaPoista
 8. Mun suosikit on 2 ylimmäistä, ihanan rauhallisia väritykseltään :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania! Turkoosin sävyistä en osannut päättää ekan ja kolmannen väliltä, mut vihreä oli selkeä, se on toi kakkos vaihtoehto, niiiiin IHANA! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon kaikille, ihania olette :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !