Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sunnuntaita jokaiselle

Oikein mukavaa ja rauhaisaa sunnuntaipäivää jokaiselle, täällä ollaan myöskin nukuttu pitkään ja otettu koko aamu ihanan rauhallisesti vailla minkäänlaista häsyämistä yhtään mihinkään suuntaan. Koko viikon olen nyt ollut töissä ja se kyllä tuntuu, varsinkin pääkopassa erittäin vahvasti. Tänään sunnuntaina on ensimmäinen vapaapäivä ja olen tyytyväinen siitä, jotta pää ja aivot saavat hetken hengähtää ja kerrata mitä kaikkea uutta muistettavaa on tapahtunut.

Työt ovat sujuneet erittäin hyvin, olen pitänyt työstäni, työkavereista sekä tietty työympäristöstä, kaikki on natsannut ainakin tähän mennessä, toivottavasti tilanne säilyy tulevaisuudessakin ! Töissä joutuu paljon käyttämään käsiä ja aivoja, vaikka uskon kyllä että aivojen käyttö laantuu hieman jahka vain opin tekemään asiat tietyllä tyylillä, nytkin ne neljän päivän jälkeen alkavat jo sujumaan. Eilen oli jo ensimmäinen päivä kun olin ihan "yksin" vaikkakin helppaajia oli ympärillä tietty jatkuvasti ;)

Muutoin mulla olisi tälle päivälle suunnitelmissa hieman korustelua, pitkästä aikaa, jipii ! Pari memory wire -rannekorutilausta tuli ja aion ne saada päätökseen tänään. Samoten kun ajattelin yrittää kuvailla nuo nauhat jotka viikko sitten tein jotta tekin näätte millaisen kasan sain aikaiseksi... Kaikki korustelut ja puuhastelut on jääneet huomattavasti vähemmälle nyt kun töissä on ollut kiirettä ja joka päivä ollut ns. iltavuoro. Iltaisin sitä on sitten ollut sen verran poikki etten ole nähnyt tarpeelliseksi väsyttää itseäni yhtään enempää enää. Korustelua ja helmien pyörittämistä on todella kova ikävä ja aionkin yrittää parantaa riippuvuuttani tänään ;)

Ihastusta herätti myös viikolla saamani paketti ! Bongasin Helmetin foorumilta kaikkea ihanaa ja ne kilahti postiluukusta toissapäivänä ;) Tämän postauksen kuvat ovatkin sitten niitä. Sieltä tuli akaattia, jadea ja presiocan kristalleja biconeidein muodossa. Kuvat ovat hieman tavallista kökömmät ku nappasin äkkiä kuvat puhelimella ennenkuin juoksin jälleen töihin :D Pahoittelut !

Värejäkin on vaikka millaista, vaalean vihreää jadea, maitomaisen kirkasta akaattia, tummaa lilaa akaattia, maitomaisen sinivihreää jadea, pinkkiä akaattia sekä erivärisiä kristallibiconeita :)


Viettäkäähän kiva päivä tänään, me lähdetään ruokaostoksille kaupunginsuuntaan ja vähän ehkä herkuttelemaankin ;)

Ihanaa muuten että tänne on löytänyt jälleen uusia ihania lukijoita, kiva kun olette tulleet <3

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että on mieluisa työ:)
  Ja se on kyllä mullekin tuttu tunne,kun ei ehdi/jaksa/ole mahdolisuutta koruilla,niin on jotenkin outo olo,vaillinainen,jotain puuttuu, hermo menee! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana Eila, aina jaksat kannustaa :) Kiitos kovasti, tulee hyvä mieli :) Oli kyllä kiva olla vapaalla mutta kiva se on mennä töihinkin, uusien asioiden oppiminen on jotenkin palkitsevaa ja mielekästä :) Kyllä sitä onneksi ehtii tehdä korujakin jahka tämä työ"into" tästä laantuu ja alkaa arki rullaamaan hyvin.

  VastaaPoista
 3. Helmiriippuvuus on tuttu tauti :p Olet ihania kiviä saanut, ilmeisesti samoja minäkin foorumilla katselin, joku vaan oli kerinnyt ne napata! :)

  VastaaPoista
 4. Näiden helmien kanssa saa kyllä taistella, ainakin sen vuoksi että ne ei mahdu mihinkään ;) Minähän olinkin sitten kerrankin nopea haluamieni juttujen kanssa, yleensä käy niin että jään lehdelle soittelemaan :D

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !