Sivut

torstai 3. tammikuuta 2013

"Uraputki"

Niin sitä vaan tämä tyttönen aloitti sen työnteon ja voi mahoton ku tuntuu kropassa ! Töitä on nyt ollut kahtena päivänä, eilen ja tänään ja voin kyllä todeta että väsyttää melkoisesti töiden jälkeen kun sohvalle köllähtää. Työ sinänsä ei ole raskasta eikä niin sanotusti vaativaa, vaan raskaaksi sen tekee se että kaikki on uutta ja ihmeellistä. En ole koskaan tehnyt vastaavaa työtä, vaikkakin olen asiakaspalvelussa toiminut, tässä työssä tulee esille niin paljon kaikkea sellaista joka on täysin uutta ja minulle tuntematonta. Kuten minun mottooni jo melkeimpä kuuluukin niin pikkuhiljaa hyvä tulee, ei kannata häsytä jotta hommat sujuvat :)

Eilen ensimmäisen päivän jälkeen olin kuin pienimuotoisen lobotomian kokenut eikä minusta ollut juuri muuhun kuin sohvalla istumiseen/makaamiseen ja haukotteluun ;) Työt ovat onneksi olleet ainakin vielä iltapainotteisia joten aamuheräämisten tuskaa en ole päässy kokemaan, kevyttä laskeutumista siis työelämään vielä tämä ja ensi viikko :)

Flunssaa on ehkä pikkasen vielä ilmassa, mutta jotenkin sitä ihmisen mieli on sen verran källi -tapaus että sitä kokee pakon edessä jonkinlaisen ihmeparantumisen. Niskasäryistäni huolimatta olen pystynyt tekemään työni hyvin ja ilman kipuja, kotona sitten tuntee hieman ettei kroppa ole vieläkään ihan entisensä. Työt siis hoidetaan hyvin ja kotona sitten lepäillään ja parannellaan kehoa.

Ihana kun on sellainen työ että voi käyttää omia koruja ja avainnauhoja, jotenka otinkin Eilalta saamani puuhelminauhan välittömästi käyttööni ja kehuja on tullut monelta suunnalta :) Kiirettä on pitänyt enkä ole ehtinyt tekemään vielä sellaista ihan omaa master piece -nauhaa töihin mutta onhan tässä onneksi aikaa. Muutenkin korujuttuja on tullut touhuiltua, pari tilaustakin tuli tänään, ja kuvausta odottelevat edelleen nuo avainnauhat, millon mulla on aikaa ja energiaa !? :D

Toivottavasti muillakin on ollut kiva viikko ja viikonloppukin jatkuu mukavissa merkeissä :)

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä töihin:-)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä duuniin ja kohta on viikonloppu:)
  Henkinen työ on paljon raskaampaa kuin fyysinen,ja sitähän sä joudut nyt tekemään,kun uutta opettelet. Hyvä, että jaksoit laittaa kuulumiset:)

  Mulla alkaa loma 7.1 ja huominen on varmaan tuskaa,voimat riittävät juuri ja juuri klo 15.00 saakka!
  Mukavaa työpäivää huomiselle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitän kovasti kannustavista sanoistanne, hyvä mieli tulee :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !