Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Uutuuksia helmilokeroihin

Hömppäännyin totaalisesti ja laitoin tilaukseen Huuto.netistä tavaraa ja sitähän tuli ihan kivasti vaikkei rahaa kuitenkaan mennyt niin järkyttävästi, noh, korjastin tilanteen ja laitoin sen "säästetyn" rahan menemään sitten Helmikauppaan... Plaah, tämä koruilijan ja helmihullun arki on yhtä taistelua omien halujen kanssa ! Helmihullulla kun tuo mopo suattaapi karata lapasesta ja sitte menee jo hukkaan ne lapasetki eikä sitä mopoa enää saa millään kiinni...

Art_Aliissalla oli tällä kertaa jälleen kerran kivoja tarjottavia ja tässäpä hieman pimeet (:D) kuvat siitä kasasta. Huuto.netin tilauksessa oli ainoastaan mukana lasihelmiä, niitä kun tulen tarvitsemaan reilusti näiden avainnauhatilauksieni kanssa.

Höh, en osannukkaan ladata kuvia tuosta uudesta puhelimesta koneelle, siellä olisi ollut kuvia siitä tilanteesta kun huomasin mopon menevän menojaan ilman minua, eli siis Helmikaupan tilauskuvat :) Pitänee kysäistä tästäkin asiasta tuolta "fiksummalta" osapuolelta jahka hän suvaitsee töistä saapua kotiin :) Nauttikaahan nyt näistä kuvista sillä aikaa.
Tänään mulla on hyvin ansaittu lepo/vapaapäivä ja aion todellakin nauttia siitä sillä huomenna jatkuu taas uurastus, tosin iltavuorolla että saan ainakin nukkua aamulla pitkään :) Tänään meillä on vuorossa auton katsastusta, ystävän luona juoruamista, herkkuruoan syömistä ja itsensä hemmottelua ja laiskottelua. Eikös kuulostakin hyvältä, minusta ainakin ;)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille murusille ! Ja kiitos Jaana muuten blogitunnustuksesta, en voinut tulla kiittämään sinua ihan henkilökohtaisesti blogiisi koska en edelleenkään voi sinne kommentoida, höh ja pöh :/ Mutta kiitos paljon, lämmittää sydäntä todella paljon tällainen <3

1 kommentti:

  1. Oijoi mitä ostoksia:)
    Olen hieman hillinnyt itseäni noiden helmiostosten kanssa, kovaa se on,mutta on muitakin menoeriä! Palkka pieneni kun aloitin tekemään 30 tuntista työviikkoa. Täytyy yrittää tehdä koruja käsillä olevista tarvikkeista toistaiseksi.
    Hyvää lepopäivän loppua:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !