Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2013

Avainnauhaprojekti

Tällasta pientä suurta pienempää avainnauhaprojektia olen tässä aloitellut ja kuusi nauhaa olisi jo valmiina tuohon tilaukseen. Tilaukseen piti 15 nauhaa tehdä, ja tällä hetkellä olen menossa seitsemännessä, kohta on taas muutama nauha valmiina. Tämä tilaus oli mukava siinä mielessä että tähän haluttiin jopa jotain muitakin värejä kuin aina vain punaista, lilaa ja valkoista/kirkasta, tällä kertaa oli yksi nauha johon haluttiin vihreää sävyä ja muutama nauha haluttiin olevan enemmän pinkin sävyinen.

Tässäpä näytille nämä mitä olen tähän mennessä tehnyt, mikäs nousi teidän suosikiksenne, minulla ehkäpä tuo vihreän sävyinen vain ja ainoastaan siksi että sitä väriä oli niin hauska tehdä :) Tein eilen myös yhden kaulakorun puuhelmistä sekä vahatusta puuvillanauhasta mutta se on vielä viimeistä silausta vaille valmis niin en viitsinyt sitä laittaa ihan vielä näytille. Laitan siihen vielä roikkumaan jotain kivaa, ehkäpä joku nätti riipus tai sitten kehittelen noista puuvillanauhan jämäosista jonkin kivan härpäkkeen, saa nähdä mitä se koru vaatii ;)Tänään saan vietellä hyvin ansaittua vapaapäivää, ja ai että mä nautin, huomennakin vasta iltavuoroon joten illalla saatan saada jotain jopa aikaiseksi :D Aamu alkoikin kivasti, käytiin T:n ja karvaneidin kanssa ulkoilemassa puolen tunnin lenkki ja hyvin ainakin kroppa heräsi, sen jälkeen suunnattiin kaupunkiin asioille ja nyt ollaan taas menossa, vapaapäivän voi siis käyttää myös häsyämällä joka suuntaan :)

Tänään saapui myös ihana aarrepaketti tuolta facen korutarvikekirppikseltä tilattuna, ai että !!

<3

3 kommenttia:

 1. Pinkki, pinkki se on! <3 Tosin tuossa vihreässäkin on jotain. Kiva sävy!

  Pitäisi taas paneutua lukemaan muiden blogeja enemmän. Ehdin yleensä vain käydä omassa blogissa julkaisemassa jotain. Tämä kyllä piristäisi niin kovin, kun kaikilla on niin kauniita tekeleitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pistäydyit katselemassa, pitkä aika onkin mennyt että sinua on "näkyillyt" :) Piristähän itseäsi toisenkin kerran joku kiva päivä jolloin piristystä tarvitset. Itse saan piristystä aina siitä kun tilaan itselleni jotain kivaa ja kimaltelevaa helmikaupoista :D

   Poista
 2. Eka vei voiton:)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !