Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2013

Happy B-day to me !

Synttäreitä täällä vietellään, jotenka hieman on hiljaisempaa ollut nyt blogin puolella, herkut vaativat minua jatkuvasti palaamaan luokseen ;) On kakkua ja on keksiä ja on vaikka ja mitä vieraille tarjottavana, iltasella vielä hieman enemmän herkkuja. Tänä vuonna oikeasti mittariin tuli vuosia 25, mutta olen päättänyt että täytän joka vuosi 22, joten noita kolmea "lisävuotta" ei lasketa ;)

Eilen tein pitkän vuoron töissä ja olin sen jälkeen ihan poikki, kotiin tullessa oli ihana mieheni hakenut paikallisesta kreikkalaisesta lempiruokaani ja ostanut jopa kukkia, kyllä se on ihana <3 Kotiin tullessa oli siis ihana ja hyvä mieli kun sai heti lempiruokaa vatsaan ja hyvän mielen. Lahjaksi T:ltä tosiaan sain sen muumikassin jossa on hattivatteja kaikissa mahdollisissa väreissä sekä pääpannan jonka otan käyttöön tuossa keväämmällä kun ilmat vain suosivat.

Nyt täällä odotellaan vielä vieraita kahvittelemaan ja iltasella laitetaan korkkarit jalkaan ja suunnataan kohti kaupunkia laittaen jalalla koreasti. Mukava ilta siis tiedossa ja odotan todella paljon että ystävät tulevat tänne, ihana nähdä heitä taas pitkästä aikaa kunnolla koolla ! Musiikki raikaa ja höpöttelyä kuuluu joka puolelta, ihanaa.

Alle otin vähän kuvia tästä päivästä. Eilen oli mulla oikeasti ne synttärit, mutta töiden vuoksi niitä ehditään juhlistamaan vasta tänään, vapaapäivä onkin hyvä viettää juurikin näin. Oikein mukavaa lauantaita kaikille murusille, palataan huomenna asiaan jos vain jaksan ;)
<3

6 kommenttia:

 1. Anonyymi9/2/13

  Vietä ihana päivä ja nauti ,Katri 22v!
  T. Eila Korustamosta

  VastaaPoista
 2. ihanaa synttäripäivää sinulle :) t.nimimerkki "kaksviis tullut täytetyksi jo toiseenkin kertaan"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outiriina :) Eiks olekin kummallista että joillakin meillä ne luvut eivät millään kasva ;)

   Poista
 3. Anonyymi10/2/13

  Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Mä olen täyttänyt sen 25 vuotta jo monta kertaa, mutta kuka niitä laskee :D
  Myöhästynyt onnittelut täältäkin <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !