Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Ilahtuneita huokauksia

Työkaveri pyysi tekemään hänelle violetin/lilan sävytteisen avainnauhan ja minähän tein. Toiveena oli ainoastaan että violettia siinä pitää olla, käytin sitten omaa taitelijan vapauttani ja laitoin sekaan myös pikkusen mustaa sekä kirkasta. Valkoista en viitsinyt joukkoon enää sotkea koska muutoin se olisi saattanut olla liian räikeä näihin meidän työvaatteisiimme.

Ilahtunut oli työkaveri kyllä, ihan tuli itselleni iloinen mieli siitä että olin onnistunut :) Kyseinen työkaveri tahtoikin heti nauhaan sopivat korvikset myös, pitänee väännellä nekin tässä jossain vaiheessa kun joutaa ja jaksaa. Jaksamisesta puheenollen muuten, enpähän jaksanut millään enää eilen tehdä postausta kun kotiin pääsin, olin tajuttoman väsynyt, rikki ja poikki :/
Tosiaan eilinen päivä tai no oikeastaan ilta oli töissä aivan kauhea, 9h "kevyt" päivä, hohhoijaa... Jälleen kerran mainitsen sen että tykkään itse työstä todella paljon, se vaan on todella väsyttävää. Varsinkin kotiin päästessä sen väsymyksen huomaa kun saa vihdoinkin jättää aivot naulakkoon ja talsia olohuoneeseen sohvalle yöpaita päällä, plaah. Noh, ei siinä, tänään samanlainen päivä ja aamusta alkaen :) Onneksi sentään päivä loppuu jo kuuden kieppeillä ja pääsen taas äitin luo saunaan rentoutumaan ja pesemään päivän pölyt pois. Jotenka äityli siis, se sauna päälle sitte !! ;)

Mukavaa lauantaita jokaisella mussukalle, viettäkäähän kiva päivä !


J.Karjalainen - Mennyt mies


Samuli Putro - Tavalliset hautajaiset

<3

5 kommenttia:

 1. On niin ihana! Ja kun käyt katsomassa sivuillani,huomaat,että olen jo ollut samoissa ajatuksissa ja tehnyt yhteensopivia korviksia avainauhoihin:)
  Ja musamaku näyttää mätsäävän! Mennyt mies on parasta ,mitä musamaailmassa on tapahtunut sitten
  A.Aallon Rytmiorkesterin!Hyvä J.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat värit!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille Eila ja Johanna :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis koru!
  Ja kaikista paras kiitos toiselle tehdystä korusta on juuri se, että näkee hänen vilpittömästi siitä pitävän :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain, olen täysin samaa mieltä kanssasi Eija :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !