Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

Kiirettä piisaa

Ja iltavuoroja pukkaa kokoajan, en ehdi juurikaan muuta touhuamaan. Noh, onneksi huomenna vielä pitää jaksaa ja kuuden jälkeen illalla pääsen viettelemään hyvin ansaittua maanantaivapaata :) Eilen ja tänään on ollut pitkä päivä ja se kyllä tuntuu kropassa, hui. Mukavaa se silti on vieläkin, ei ole kyllästymistä näkyvissä ;)

Tänään oli mukava päivä muutenkin, aamusta töihin jonka jälkeen sitten paahdettiin koko lauantaipäivä kuunnellen asiakkaiden jollotuksia ja sitten illalla koittikin ns. vapaus ja päästiin tyttöjen kanssa pitsalle. Oli kiva olla vapaalla työkavereiden kanssa, ja olla hieman rennommin ja erilaisessa ilmapiirissä. Pitsaa siis tällä hetkellä vatta täynnä ja hyvä mieli köllötellä sohvalla peiton mutkassa.

Huomenna olisikin sitten tarkoitus töiden jälkeen mennä mammalle käväseen ja josko saataisiin taas avainnauhatehdas käyntiin hetkellisesti. Olen pyrkinyt siihen että joka kerta saisin sen kolme nauhaa tehtyä, ja tällä hetkellä onkin tehtynä jo vissiin 6 nauhaa, eli hyvältä näyttää. 15 nauhaa oli tilauksessa, mutta muutaman voisin tehdä myös ylimääräiseksi jotta saisin ne näytille myös viikon päästä oleviin myyjäisiin. Ihanaa että myyjäisiä järjestetään muulloinkin kuin vain ns. joulunaikaan, olen todella innoissani jälleen menossa sinne !

Tällainen pikapäivitys ja kuulumisten kertaaminen jotta ette luule mun vaipuneen jonnekin maanrakoon ;)

Mukavaa lauantaita murut <3

1 kommentti:

  1. Kivaa siis kuuluu:)
    Mulla alkoi loma ja maanantaina mennäänkin piku reissulle sukuloimaan pariksi päiväksi.
    Mukavaa huomista!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !