Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Täällä vietellään vähän hiljaiseloa, ainakin mitä tulee blogin suhteen. Kauheasti tekemistä ja hommaa kun saa töissä käydä joka päivä ja ylitöitäkin saapi tehdä ihan riittämiin. Aika tuntuu jälleen kerran hupenevan taivaan tuuliin, ai että ku ärsyttää !! Seuraavaa vapaapäivää taas odotellessa, sellainen koittaisi jälleen sunnuntaina.

Pikkusen säpinää on sentään täälläkin ollu sen suhteen että postipoju on tuonut mulle ihania pikkusia paketteja ympäri Kiinaa :D Ebay on siis avannut arkkunsa mulle ja nyt saan nauttia niistä antimista. Hyviä tuotteita ja helmiä on tullut, laatu on mun mielestä ollut ihan kelpokamaa eli en lähtis takaisinkaan lähettämään. Ihnaia särö/huurreakaatteja ja vaikka mitä muuta, tykkään ! Melkein kaikki onkin jo tulleet, paria kilpparia oottelen vielä saapuvaksi ;)

11229_425332230877581_1449304063_n_large
weheartit.com
Muutoin täällä on kyllä kaikki ihan hyvin, vaikka välillä onkin hiljaisempaa menoa. Se on vaan niin tympee ku aika loppuu kesken vuorokaudesta, ei kuitenkaan haluaisi joka päivä mennä ja pököttää menemään pää kolmantena jalkana, joskus on hyvä vaan huiliakin. Huomenna olisi tarkoitus mennä äitille töiden jälkeen ja leväyttää taas avainnauhatehdas vähäksi aikaa auki.

Tumblr_mhd4ukpkqg1s04klho1_500_large
weheartit.com
Sunnuntaina saan taas rauhoittua ja miettiä ihan muita juttuja, maanantaina taas kurvaan töihin asioiden hoitamisen jälkeen ja tiistai ja keskiviikko on luojan kiitos vapaana ! Että sellasta ajan kanssa kamppailua tänne päin, jotain positiivista kuitenkin sentään... Aurinko on paistanut todella lämpimästi nyt parina päivänä ja sulattanut tietkin ihan kiitettävästi, ihanaa aikaa tämä kevät. Kevät on musta ehkä vielä mukavampaa aikaa kuin itse kesä, keväällä kaikki tuntuu puhkeavan kukkaan kirjaimellisesti ja silloin kaikki pienetkin auringon pilkahdukset ja valon säteet tekevät erilailla onnelliseksi. Sitä voi iloita jopa moottoritien sulamisesta tai pinkkien reinojen käyttämisestä :D

<3

1 kommentti:

  1. Voi kun osaisikin/uskaltaisi/malttaisi opetella sitä EBay ta käyttämään!
    Hyvää saapuvaa viikonloppua ja sitten vapaata:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !