Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Mustaa ja punaista nauhaan solmeiltuna

Kuten kaikki varmasti huomaakin niin mulla on selvästi menossa jokin kummallinen nauhailukausi, kaikissa koruissa on jotain nauhaa ja puuhelmiä ja jos vaikka mitä, ne vaan jotenkin tällä hetkellä kutsuvat mua luokseen. Helmet huutelevat nauhaa kaverikseen ja minä oon niin tollo että meen perässä, ihan kuin kuullen seireenien kutsun !

Tällä kertaa yllätänkin teidät ja päästä suustani jotain niinkin kummallista että tättärää tällä kertaa ei tulekaan puuhelmiä vaan ihan mustia lasihelmiä sekä akryylisiä kivoja punaisia palluroita. Näihin narukoruihin kun ei viitsi kovin painavia materiaaleja laitella niin päädyin kokeilemaan myös lasihelmiä sekä akryylisiä helmiä. Nämäkin kaikki siis nätisti solmeiltuna mustaan vahattuun puuvillanauhaan.

Mitäpäs tykkäätte tästä versiosta, värit ainakin on kovasti myös omaan mieleeni, tosin en ehkä ihan tiedä tahdonko vaihtaa nuo kauniit puiset helmet näihin helmiin.. Ne puuhelmet on niin kauniita :)
Tämän nauhan oli vähän ehkä tarkoitus sujahtaa äitini kaulaan, mutta taidanpa antaa hänen vielä odotella nauhaansa viikonlopun ylitse. Viikonloppuna olisi tarkoitus suunnata jälleen yhtiin myyjäisiin pitämään pöytää pystyssä ja toivon että näille kaikille nauhaisille nauhoille löytyisi kodit myös muualta kuin tästä lähipiiristä ;) Noh, äiti saa sitten omansa myöhemmin, se voi kyllä olla että se tarraa tähän kiinni eikä päästä irti...

Puuhastelin eilen illalla sitä Samsungin tuotetestausjuttua kans tohinalla ja erittäin suurella mielenkiinnolla, julkaisen täälläkin sen lopputulosversion sitten jahka saan sen ensin julkaistua facen sivuillani. Täällä voisin julkaista siitä vielä ehkä hieman pidemmän version, tuonne faceen kun tahdottiin sellainen pätkitty versio, minen vaan osaa kirjoittaa mitään liian lyhkäisesti :D

Mukavaa keskiviikon alkua kaikille, minä viettelenkin tämän päivän töissä ! See ya ! <3

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis sävy, kuin karpalonauha! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tinkki, mustakin sävyt passas hyvin vaikkei joulu enää olekaan :D

   Poista
 2. Kaunista, ihanan pirteä!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !