Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

Näihin minä oon hurahtanut

Oon ihan täysin hurahtanut tähän puuvillanauhaan ja siitä tehtyihin avainnauhoihin, otin itsellenikin töihin tällaisen käyttöön, omilla väreillä tietty ja hyvin passaa. Nauhaan tehty avainnauha on sopivan kevyt ja helppo sujauttaa vaikka taskuun pois tieltä, eikä tarvitse varoa kuten esimerkiksi vaijeriin tehdyn korun kanssa pitää. Ja varomisella tarkoitan nyt sitä että kun se vaijeri pitäisi aina kiepauttaa ns. mutkalle eikä vain sulloa taskuun :)

Tällä kertaa nauhaan kulkeutui sutjakasti vihreitä sävyjä ja nauhasta tulikin kuin karkkinauha, ihanat sävyt ja värit. Kevät on siis mielessä jo täällä, tulisipa se vain jo ihan oikeasti.
Tänään onkin töissä pitkä päivä, 9h pitäisi jaksaa puuhastella. Kylläpä se siitä taas, aika onneksi rientää kuin siivillä ja pian huomaakin jo että on kotiin lähdön aika. Lauantaina käväsen vielä töissä ja sunnuntaina ja maanantaina saan vietellä vapaata, ansaittua sellaista taas, ainakin omasta mielestäni ;) Tänään ja huomenna yritän tehdä vielä hieman koruja myyjäisiä varten, tuli pyyntö että sinisen sävyisiä koruja pitäisi koittaa väkerrellä.. Mukavaa viikonlopun alkua kaikille <3

3 kommenttia:

 1. Namia! Kevät jo vireilee täälläkin rinnassa!
  Eilen huomasin kaupoilla, että kevätvärit on valloillaan vaatekaupissa:)
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Minäkin olen hurahtanut puuhelmiin. Tilasin juuri ison kasan niitä, jotta pääsen vauvan hoidon lomassa väkertämään. :)

  Kevättä odotan jo kovasti. Tulisipa lämpimät säät, jotta pääsisi laittamaan tennarit jalkaan ja vähentämään kerroksia vaatetuksessa.

  VastaaPoista
 3. Ai niin, ensi viikolla on blogissani Skull Cameo -viikko. Sain viimein aikaan useampia kameekoruja, joten kannattaa katsella. Jos muistan oikein, niin toivoit joskus kameita keltaisina ja limen värisinä. Nyt niitä on tulossa ja uniikkikoruina. ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !