Sivut

torstai 14. helmikuuta 2013

NasupäiväNoniin, taas on se päivä vuodesta kun jokainen hehkuttaa rakkauttaan ja ystävyyttään niin läheisilleen kuin hieman kaukaisemmillekin ystäville. Musta tämä päivä on aina tuntunut ihan vaan tavalliselta arkipäivältä, ei siis mitenkään erikoiselta, mutta onhan se mukava kun vuodessa on edes yksi päivä jolloin kerrotaan jokaiselle rakkaalle se mitä jokainen tahtoo kuulla.

Itsehän lähden tästä ihan kohtapuoliin viettämään tätä nasunpunaista päivää tuonne työmaalle ja hehkuttamaan muiden ihmisten onnea, plaah, kukkia ja pinkkiä on siis luvassa. Iltasella taas kotiin tullessa saan vietellä jälleen yksikseen aikaa leffan ja suklaan parissa, T lähtee yöksi töihin. Aika tylsää mutta mukavaa, tykkään olla itsekseni ja ihan vaan olla, töissä saa töhöttää senkin edestä ni se riittää mulle.

Toisaalta, vaikka musta tuntuu välillä että oon aika kyyninen ja pessimistinen luonne, niin enhän minäkään nyt sentään voi vastustaa ystävyyden hehkutusta ! Mulla on kaikki hyvin, rakkaat ja ihanat ihmiset lähellä, terve elämä ja hyvä olla, mitä muuta sitä ihminen voikaan toivoa. Täten tahdonkin toivottaa jokaisella mussukalle oikein ihanaa nasunpinkkiä päivää ja olkaahan kilttejä ystävillenne sekä muistakaa rakkaitanne, vaikkakin sitten vain yhtenä päivänä vuodesta <3

537945_374793202618713_400463895_n_large
weheartit.com

Frankin tahtiin, fly me to the moon <3

4 kommenttia:

 1. Just noin minäkin sanoisin:)kuin tuossa mietteessä.
  Hyvää Ystävänpäivää ja nautinnollista omaa oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa nasupäivää myös sinulle Eila :)

   Poista
 2. Nasupäivä.. <3
  Ihanaa ystävänpäivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nasunpinkkiä päivää myös sinne Eija :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !