Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Puistatusta

Oon nyt ihastunut näihin puuhelmi avainnauhoihin, ja tahtoisinkin niitä tehdä ihan kokoajan jos vaan aika riittäisi. Viettelin tuossa neljä ihanaa vapaapäivää ja ne tulivat kyllä tarpeeseen, sain koruilla ihan rauhassa ja olla muutenkin ihan rauhassa ilman joka paikkaan juoksemista. Koruja tuli tehtyä muutamia, ja mietintäpuuhastelua harjoitettu senkin edestä.

Tällä kertaa tein tällaisen maanläheisen värityksen tähän avainnauhaan, ruskeaa ja luonnon valkoisen väristä puuhelmeä sekä tumman ruskeaa vahattua puuvillanauhaa. Nauhasta tuli kivannäköinen ja ihanan kevyt, luonnollinen ja sopii jokaisen vaatteen kanssa !

Sain myös hieman isomman avainnauhatilauksen, johon pitäisi tehdä 15kpl nauhoja. Eilen aloitin tämän projektin ja sain jo kaksi tehtyä siihen. Tein kyllä yhteensä kolme nauhaa mutta yksi niistä menee työkaverille. Väreinä näihin nauhoihin oli vihreä-kirkas-valkoinen, pinkki-valkoinen-kirkas sekä ruskea-keltainen-kirkas, kaikista tuli kauniita ja varmasti mieleisiä tilaajalleen. Ruskean ja keltaisen sävyiseen nauhaan tein myös korvikset mukaan, tilaajan niin halutessa :)

Jotenka tässäpäs taas uusi nauhanen, tänään olisi tarkoitus taas puuhastella muutama nauha lisää sekä mennä ulos syömään, ah namia !

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !