Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ranskanpastilli

Tänään oli mun vapaapäivä ja on oikein rutkasti kivaa tiedossa. Käytiin aamupäivästä myyjäisissä tuossa ihan lähellä ja mukavaa oli, koruja meni kaupaksi ja hyvää mieltä saatiin jakaa sekä toisillemme että asiakkaille. Kaikilla oli hymyt herkässä kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja ulkona sai paistatella päivää, syödä makkaraa, lapset sai puuhastella temppuradalla ja olla koiravaljakon kyydissä :) Ihana päivä ollut siis jo tähän mennessä.

Muutoin tänään aion viettää oikein leppoista vapaapäivää nauttien herkuista ja auringosta, ehkäpä illalla katsomme uusimman James Bondinkin mikäli vielä silloin mielenkiintoa riittää :) Ehkäpä sitä voisi lenkilläkin käydä, toisaalta taas, mulla on just nyt hyvä olla vaan näin :)

Ehdin aamulla ennen lähtöä ottamaan vielä muutaman kuvan tästä eilen valmistuneesta korusta jotta saan sen kauniit värit esitellä ennenkuin käy niin että joku sen sitten ostaa enkä pääsekään esittelemään sitä. Korusta tuli jälleen kerran niin ihanan hersyävän kaunis etten melkein raaskisi sitä edes myydä, näyttää ihan kuin pussillinen ranskanpastilleja olisi solmittu nauhaan :)
Semmosta sunnuntaita tänne, vietelkäähän tekin muruset kiva päivä <3

7 kommenttia:

 1. Ihanat <3
  No nyt mun rupesi tekemään mieli ranskanpastilleja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, mua rupes kans tekeen mieli, koitin pärjätä sitten pelkällä tuplalla :) Kaunis nauha kyllä, vielä nätimpi luonnossa, tosi kirkkaat värit :)

   Poista
 2. Upea nauha, vertaus ranskanpastilleista osuu nappiin!
  Mukavaa päivän jatkoa:)

  VastaaPoista
 3. no niin... onneksi kello on jo puoli kymmenen, kauppa on ollut kiinni jo monta tuntia ja kioskikin sulkee ovensa ennenkuin ennätän kissaa sanoa... siis enn pääse ranskanpastilleja ostamaan. kaunis avainnauha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi siis kaupat ja kioskit on kiinni jo, ei pääse herkutteluhetki yllättämään ;) Ja kiitti !

   Poista
 4. Syötävän herkullinen karkkiauha :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !