Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Roikotin kaulaan

Toiveena oli että roikotinta kaulaan, värit, tyyli ja muut sain päättää itse ja muutenkin tehdä ihan oman mielen mukaan. Pointtina tässä korussa oli se ettei saanut mikään metallikohta osua tilaajaan, hänellä on todella paha nikkeliallergia ja kaikki, jopa hopeiset osat kutisevat. Tein sitten vahatusta puuvillanauhasta ja puuhelmistä kaulakorun hänelle ja väritkin toivottavasti osuvat kohdilleen.

Minusta nämä värit ovat juurikin kantajalleen sopivat, hän rakastaa värejä ja tykkää monesti vielä hieman erilaisemmista sävyistä kuin muut, joten uskon että passaa kivasti. En halunnut korusta pelkkää roikkuvaa kaulakorua, halusin siihen lisätä kuitenkin jonkin muunkin roikkuvan osan jotta koru asettuisikin mukavammin. Jotenka riipuksen väänsin siihen mukaan, liitin avainrenkulan myös ja käytin liittämisessäkin puuvillanauhaa. Korusta tuli kaunis ja jopa monikäyttöinenkin, eli mikäli tahtoisikin joskus avaimet kaulaansa roikkumaan vaikka vain väliaikaisesti niin onnistuu !
Tekaisin myös tuollaisen samaiseen tyyliin sopivan avaimenperän, samoilla väreillä tietenkin.


Täällä on ollut nyt parina päivänä niin ihana ilma että on ollut kiva lähteä heti herättyämme lenkille tuonne auringon paisteeseen. Aurinkoa onkin ollut suunnaton ikävä ja on ihanaa että se vihdoinkin näyttäytyy, tosin se paljastaa jälleen sen kuinka likaiset ikkunat on, kuinka pöly leijailee mukamaste enemmän ja kuinka itse on niin kalpea... Ihanaa että aurinkoa näkyy, ja ihana että kevät on jo tuloillaan :) Mukavaa tiistaita kaikille lukijoille, minä alan tästä pikkuhiljaa valmistautumaan jälleen töihin, vapaapäivä on siis lusittu.

<3

6 kommenttia:

 1. Oikein kiva! Mulla on ne puuhelmet edelleen koskematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! Otappa kuule ne puuhelmet käyttöön vain ;)

   Poista
 2. Tämä on kiva!
  Ja tuo nikkelin väistely on harmillista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikkeli on kyllä inhottava materiaali, höh. Itselläkin on jonkinasteinen allergia mutta pystyn hyvin käyttämään hopeoituja materiaaleja sentäs ;)

   Poista
 3. Anonyymi19/2/13

  Sinä sitten saat kaikesta ihanan näköisiä! Minusta puuhelmet ovat olleet jotenkin vastenmielisiä. En tykkää edes Aarikan puuhelmistä. Mutta, mutta nuo sinun tekemäsi näyttävät oikeasti kivoilta, eivät yhtään latteilta tai ikäviltä. Onpas kivaa, kun saa näin uusia ajatuksia :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lena-Marlena ja kiva kun kommentoit ! Mulla oli kans kauan aikaa nuo puuhelmet laatikossa eikä tehnyt sinne suuntaan edes vilkaistakaan, mutta nyt ne ovat alkaneet pikkuhiljaa tuolta huudella sulosointuja :) En siis tykännyt minäkään ennen puuhelmistä mutta kivoja värejä ja materiaaleja tilaamalla niin kyllä vain, niistähän saa nättejäkin !

   Ja kiitos paljon sanoistasi, ihana kuulla että tykkäät <3

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !