Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sinisen toive

Sinistä toivottiin ja sinistä saatiin. Muailmalla oltiin ihastuneita mun tekemiin memory wire -rannekoruihin ja pyydettiin että josko tekisin niitä lisää, tällä kertaa toivottiin hieman isompaa kokoa ja väriksi tahdottiin sinistä. Ihan oikeaa sinistä ennemmin kuin mitään mikä vivahtaa turkoosiin sävyyn. Koru tulee hieman varttuneemmalle rouvalle joten turkoosin sävyt eivät hänelle kuulemma sovi :)

Käytin korussa siis mw -vaijeria koossa 55mm. Helminä oli mustia 6mm sekä 8mm lasihelmiä, välissä hopeoituja välihelmiä ja sinisinä helminä toisessa oli helmiäislasihelmet tumman sinisen sävytteisenä ja toisessa sitten särölasihelmiä sinisen ja kirkkaan yhdistelmänä. Molemmista tuli kauniit, omaan silmään oli nätimpi ehkäpä tuo tummemman sinisen sävytteinen.
<3

4 kommenttia:

 1. Wau,ehdottomasti tummempi on parempi vanhemmalle rouvalle:)Mutta kirkas sininen on myös kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumma on kyllä minunkin mieleeni enemmän :) Sinisen sävyt ovat alkaneet kiinnostamaan kokoajan vain enemmän, kummallista :)

   Poista
 2. Minä kääntyisin kirkkaaseen siniseen :)
  Olenkohan siis nuori nainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisithan sinä vaikka sitten olla jos siltä tuntuu ;) Molemmista tuli kyllä kauniita, ja molemmat lähtivätkin heti maailmalle :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !