Sivut

torstai 7. helmikuuta 2013

Tuotepaketin testausta

Mainitsinkin aiemmin että mulla on suuri kunnia olla Verkkokauppa.comin Samsungin tuotetestaaja, koska voitin heidän sivuillaan olevan kampanjan. Tästä syystä sain siis kotiini suuren määrä kaikennäköisiä Samsungin tuotteita, jotka käyvät siis tähän uuteen puhelimeen Samsung S3. Tuotepakettiin kuului jos vaikka ja mitä, kosketusnäyttösormikkaista aina vibrakaiuttimeen asti, joten testattavaa taatusti riittää ja aionkin niihin paneutua ihan kunnolla nyt lauantaina alkavien vapaiden kunniaksi.


Huomenna mulla olisi sitten vielä viimoinen työpäivä ennen neljän päivän vapaiden alkamista ja siitä päivästä taatusti tulee työntäyteinen kuten jokainen perjantai on ollut tähänkin asti. Sitten alkavat ne ihanat ja odotetut vapaat, kyllähän noita työpäiviä onkin tässä jo kertynyt :) Vapaat aionkin korkata siivoamalla koko kämpän hienoon kuntoon, jotta lauantaina saapi vieraat tulla kahvitteleen ja kakkua mussuttamaan.

Huomenna on sellainen ihana päivä että että mulla tulee jälleen vuosia lisää mittariin ja juhlimiset hoidetaan lauantaina ystävien ja perheen kanssa, kiva päivä siis tulossa. Muutoin täällä onkin melkoisen kiirusta kokoajan, nukkumaan ja töihin ja kohta takaisin taas kotiin. Jossain vaiheessa pitäisi taas alkaa järjestelemään noita korujuttujakin, tuli taas tänään melkoisen monta kivaa pakettia korutarvikekaupoista ;) Tilauksissa oli lähinnä puuhelmiä ja puuvillanauhaa, ihanaa päästä väkerteleen jälleen uusia kivoja juttuja. Näihin puuhasteluihin pääsen tosin vasta sunnuntaina tai maanantaina, mutta odotan kyllä innolla.

Näillä mennään siis, kohta taas nukkumaan jotta pääsen töihin jälleen aamulla. Heipat !

1 kommentti:

  1. Ensiksi ONNEA!!! Sulla on sama synttäripäivä,kuin veljelläni :)
    Ja iso satsi testattavaa!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !