Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Tuotetestaajana olemista

Mainitsin aikaisemmin pari viikkoa sitten että voitin kampanjasta itselleni kunnian ja sain olla Verkkokauppa.com:n tuotetestaaja ja sain jättipaketin Samsun Galaxy SIII:n lisävarusteita. Paketissa oli jos jonkilaista ja jonkinmoista tuotetta ja vempainta, menihän siinä pieni hetki että sain edes ne kammettua ulos siitä julmetun kokoisesta kirjekuoresta :D

Tässäpä sellainen tiivistetty teksti jonka lähetin myös Verkkokaupalle julkaistavaksi. Toivottavasti jollakulla tuli mieleen että joku näistä tarvikkeista voisi olla tarpeen, niitä saapi tilailtua sitten tuolta Verkkokaupan puolelta :)


Testauksessa Verkkokauppa.comilta saatuja lisävarusteita Samsung Galaxy SIII:seen.

Autolaturi jossa oli kaksi usb –liitintä oli hyvä keksintö, autossa pystyi nyt lataamaan kahta laitetta yhtä aikaa ja kiinnittämään vaikka toisen puhelimen ajon ajaksi autotelineellä kojelautaan. Autolaturipaketista en kuitenkaan valitettavasti löytänyt usb –piuhaa joten siitä miinusta. Autoteline kojelaudassa on kätevä pitkillä matkoilla, puhelimella voi samalla navigoida. Autotelineen paketissa ei ollut minkäänlaisia kokoamisohjeita, hieman sai laitetta pyöritellä.

Silikonisuojukset olivat käytössä mukavan tuntuiset ja suoja oli helppo asettaa puhelimen takakuoren päälle. Miinusta siitä että valkoiseen suojaan tuli herkästi värjäytymiä. Suojakalvoja asentaessa suosittelen tutustumaan ohjeisiin tarkasti... Bookcase ja XL –kokoinen valkoinen nahkakotelo olivat välittömästi mieleeni, bookcase toimi kätevästi lompakkona. Käsivarsikotelo on kätevämpi lämpimällä ilmalla. Puhelinta pystyi hyvin käyttämään kalvon läpi. Stereokuulokkeet olivat loistavat, sopivat nirsommillekin korville ja olivat tarpeeksi pienet. 

Kosketusnäyttösormikkaat eivät sopineet minun käyttööni alkuunkaan, idea sinänsä ihan kiva, mutta toteutus on jäänyt puolitiehen. Sormikkaissa oli koko luokitus one size, joka harvoin toimii. Kosketusnäyttökynä saa minulta ainoastaan kehuja, molemmat kynän päät olivat käteviä. Näytölle tarkoitettu pää oli sopivan pehmeä ja sillä oli helppo päivittää esimerkiksi kalenteria.

Suurinta riemua herätti tietenkin bluetooth Vibra –kaiutin, josta lähti välillä ihan kivastikin ääntä. Laitetta oli mukava ja helppo käyttää, lataaminen onnistui usb –piuhalla ja soittoaikaakin oli jopa 4h! Ääni jäi välillä hieman etäiseksi ja vaatii aina jonkin kovemman alustan kuuluakseen, mutta ihan peruskäyttöön sopii hyvin. Imukuppitelineen avulla kaiuttimen sai kiinnitettyä erilaisiin paikkoihin äänen testaamista varten, tuli testattua sekä jääkaapin ovi että vessan kaakelitkin.

Puhelimen ominaisuuksia ja lisävarusteita testattuani olikin aika kokeilla viimeiseksi lataavaa datakaapeli sekä verkkovirta-adapteria. Verkkovirta-adapteria tuli käytettyä enemmän, siihen sai myös ipadin laitettua samalla lataukseen.


Semmosta tällä kertaa siis, oli kiva tehdä tällaista hieman erilaisempaa ja tykkäsin kyllä tosi paljon. Olisi kiva tehdä joskus toistekin samanlaista ja ihan erilaisilla tuotteilla tietenkin. Kaikista paras näistä laitteista oli tosiaankin tuo vibra -kaiutin, siitä riitti huvia ja riemua moneksi tunniksi, välillä piti ladata tosin laitteita että musiikki ei tyssännyt alkuunsa :D Hauskoja vempaimia, kannattaa tilata tuollainen mikäli tuntuu että olisi tarvetta. Meille se ainakin tulee kesällä käyttöön, ei muutakuin kamat kantoon ja rantsuun vaan :)

<3

1 kommentti:

  1. Voi kauheeta mikä määrä rompetta :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !