Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ebayn aarrearkku

Ebayn aarrearkku on siis avattu jo melkoisen useaan kertaan ja aina vain postiluukusta kilahtelee toinen toistaan ihanempia helmiä tai korutarvikkeita. Ebay on siis oikea aarreaitta, ja jokaisen tulisi se edes kerran kokea. Sieltä löytää vaikka ja mitä ja siihen jää taatusti koukkuun, minä ainakin olen jäänyt mutta olen pyrkinyt olemaan hieman "fiksumpi" ostoksieni kanssa etten hassaa rahaa ihan kauheasti palamaan... Olenkin itse pitäytynyt siinä taktiikassa että siirrän aina sinne PayPall -tilille rahaa ja käytän sitä kautta sitä rahaa niihin ostoksiin, en siis käytä luottokorttia näihin... Saattaisi mopo karata äkkiä käsistä :D

Mutta tällaisia ostoksia olen tähän mennessä kotiini saanut, paljon on vielä matkalla ja paljon on vielä ostettavaa ja shoppailtavaa. Olen näiden helmi- ja korutarvikkeiden lisäksi tilannut myös esimerkiksi kulmakarvasakset sekä älypuhelimeen suojakalvoja, ne kun ovat siellä ihan pilkkahintaan myynnissä. Ja ihan vastikään tilasin myös uuden sormusmittapuikon, sellaisen hieman "paremman" vaikka mistä noistakaan nyt tietää aina mitä sieltä tulee...

Helmet ovat kaikki olleet todella laadukkaan näköisiä ja olenkin ollut niihin tyytyväinen. Varsinkin näihin vasta tulleisiin botswanan akaatteihin olin niin ihastunut että tilasin heti lisää kaksi nauhaa :D Hullu akka siis.

Sydänriipuksia, avainnauharenksuloita sekä sterling hopeisia korviskoukkuja.
Ihan vaan vinkkinä muuten että nuo avainnauhoihin käytettävät renksulat ja ne suuremmat papukaijalukot ovat ihan tajuttoman halpoja. Noita renkaita tilasin 100kpl ja taisi hinta olla jotain 5e luokkaa ja ne suuret papaukaijalukot ovat vielä tuloillaan mutta niitäkin otin 100kpl satsin ja niille taisi hintaa tulla 16e...
Jopa Sterling hopeiset osat ovat paljon halvempia, tuo satsi taisi maksaa arviolta noin 5e.Turkoosit kilpparit sekä kahta eri väriä olevat "fire agate", eli kait ne jotain tuliakaatteja tai säröakaatteja ovat :)"fire agate", botswanan akaatti, rubiini rondelli sekä kaksi nauhaa brasilian akvamariinia. Ihanat värisävyt kaikissa !
Että semmosta on sieltä tullut, ensi viikolla tulee taatusti taas lisää ja yksi paketti on postissa odottelemassa noutajaansa :)

Mukavaa tiistaita kaikille, tämä painuu töihin taas !

<3

8 kommenttia:

 1. Oih, tuommoiselle aarrearkulle minäkin haluan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin Eija sinne vaan sekaan :)

   Poista
 2. Onpa tosiaan aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, olin itsekin ihan ihastuksissani ja huokailen aina kun kuoria auon :) Kuoria tulee siis melkein joka päivä, tuotteita pitääkin tilata aina se yks kappale/nauha, jottein vaan mee tilauksen summa liian suureksi että pitäisi tullit maksaa :) Mukavaa siis on !

   Poista
 3. Noissa oransseissa helmissä on sitä jotain. Ehkä ne muistuttavat hieman appelsiineja tässä etelänmatkankaipuussa.

  En varmaan uskalla edes mennä Ebayhin tällä hetkellä, kun tuntuu jo, että joku saisi ottaa minulta helmikauppojen selausoikeudet pois. :DD Kaikkea ihanaa löytyy aina ja niitä on vaikea vastustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oranssit on tosi kauniita luonnossakin, on juurikin tuollainen hehku niinkuin kuvistakin saattaa huomata. Aivan ihania mollukoita, raaskiikohan noita edes käyttääkään... Pitäis aina tilata useampi nauha jotain kivaa että raaskii sitten niitä myös käyttää, mulla on paha tapa säilöä kaikki NERIK -materiaalit ja ihastella niitä vain.. Tyhmää !

   Mulle kans sellainen selailukielto ja kaikki oikeudet pois vaan, en tarvis yhtään enempää enää tuota tavaraa vaikka kokoajan niitä hamstraanki :DD Hihhih.

   Poista
 4. Anonyymi13/3/13

  Wau! Aivan mahtavia! Tuleeko paketit postiluukusta vai pitääkö jokainen hakea erikseen postista esim. tullitarkastuksen tai jonkun muun syyn vuoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurinosa tulee kotiin postiluukkuun, joskus on tullut kirjattuja lähetyksiä jotka sitten pitää postista hakea, mutta se ei maksa mitään se on vain myyjän haluama tapa ilmeisesti. Ja tulleja ei tarvitse maksaa kun tilaa pieniä ostoksia. Siihenkin oli joku tietty raja postikuluineen :) kannattaa kokeilla!

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !