Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kevät

Joko se kevät alkaa tehdä tuloaan tänne pohjoiseenkin ? Siltä se vähän näyttäisi. Hieman vielä meinaa pakkasia nostella ja lunta tuprutella mutta aurinko helottaa jo todella kauniista ja ihanan lämmittävästi, joten toivoa saa jo. Räystäiltä tippuu vesi ja tiet alkavat olla jo paljaina, kyllä se kesä aina joka vuosi odotuttaa ihan liian kauan. Näiden pimeiden talvien jälkeen sitä odottaa kevättä ehkä enemmän vielä kuin itse kesää, keväisin tuntuu että kaikki, jokaikinen, puhkeaa kukkaan ja kaikilla on hymyilevät kasvot. Kevät on jotenkin enemmän sitä innostumisen ja onnellisuuden aikaa, kesä on vain jatketta sille kaikelle.

Itsellänikin alkaa olla jo kevättä rinnassa ja helpottaa huomattavasti omaakin oloa kun tietää että aamulla töihin lähtiessä on valoisaa ja yleensä kun töistä pääsee on ihan valoisaa vielä, vaikkei se valo nyt ihan yhdeksään vielä silti ylety. Pienistäkin asioista pitää nauttia ja olen kyllä ollutkin nyt paljon paremmalla tuulella, myös töissä. Flunssa oli onneksi vain hetkellinen romahtaminen kropan suhteen, ei onneksi kestänyt kauaa eikä vienyt petiin moneksi viikoksi, hyvillä mielin ollaan siis !

Il_570xn.258588373_large
weheartit.com
Kaksi päivää vielä töitä ja olisi ensimmäinen pääsiäisvapaa, lauantaina on vielä töitä tiedossa mutta sen jälkeen odottaakin kolmen päivän vapaat, ja aion niistä nauttia täysin siemauksin ja hieman pistää siivoten ja järjestellen täällä kämpässä. Koti kaipaa siivousta, perusteellista sellaista ja hieman uudelleen järjestämistä. Aion puuhastella kaikki kaapit puhtaaksi tyhjästä roinasta ja laittaa kaikki turhat tavarat kirppikselle myyntiin. Ihnaaa rentoutumista siis luvassa jättimäisen siivousurakan merkeissä, minua se kyllä vain hymyilyttää ;)

Ebaystä on tilailtu jälleen kivoja juttuja, mutta en jaksanut tälle aamulle alkaa niitä kuvaamaan. Samoten kuin kirppisläisten kans on vaihdeltu osasia ja muutakin kivaa on sieltä pongailtu, mutta niistä sitten myöhemmin kun jaksan ne kuvailla. Pientä tällaista kuulumisaiheista postausta jälleen, töissä menee kaikki aika eikä kotona sitten enää ehdi iltasella kuvailemaan mitään... Plaah.

Mutta sellaista tänne päin ! Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille, minä lähden taas töihin <3

3 kommenttia:

 1. Mukavia kuulumisia:)
  Hyvää kellokeskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kivaa pääsiäistä Katri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa pääsiäistä Sari :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !