Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Nyt kyllä valuu.

Täällä valuu sekä rännit että nokat, kevät on näteimmillään ulkona ja minä värjöttelen sisällä ja koitan pitää räkäpapereita mahdollisimman lähellä nenääni... Flunssassa ollaan siis ja padot ovat auki jos näin nyt voipi sanoa. Muutaman viikon tässä onkin jo sitä odoteltu, aivastuttanut ihan mahdottomasti ja nyt se tuli sitten päälle, just sillon ku pitäis töissä olla ja koittaa jaksaa. Kuumetta ei vielä onneksi ole noussut, siitä pointsit kotiin !

Postaustahti on taas ollut erittäin surkea, syytän siitä noita työaikoja, tuskin ehdin kotona iltaakaan viettämään kun aamulla huomaan jo olevani töissä taas. Toisaalta, ei mulla ole ollut aikaa edes tehdä koruja, mulla on niin ikävä koruilua ja ikävä helmien hipelöintiä että välillä ottaa aivoon ihan tosissaan. Uskon kyllä vakaasti että tämä tilanne tulee muuttumaan jahka saan sen oman työhuoneen tässä jossain vaiheessa ja saan levittäytyä hilpetööreineni joka puolelle. Lievästi ehkä tosissaan ahdistaa tämä sotkuisuus tässä olohuoneen sohvalla, kaikki helmet pitää olla nätisti omissa lokerikoissaan ja kaikki työvälineet ovat laatikoissaan, se ei siis edistä koruiluintoa laisinkaan... Tai no intoa kyllä riittäisi, tahtoisin kokoajan näperrellä ja pyöritellä kaunokaisia käsissäni mutta tämä tila tässä sohvan nurkassa on niin hankala ja hankalassa asennossa pitää könöttää joten ehkä se siinä se suurin syy ettei erikoisempia tuotoksia ole tänä aikana valmistunut. Avainnauhoja kyllä tulee värkkäiltyä senkin edestä, mutta ne ovatkin niin "helppoja" että nehän tekee jo silmät ummessa ;)

Tässäpä tällainen pienen pieni tilannekatsaus tähän väliin jotta tiedätte että olen vielä keskuudessanne ja suhteellisen hyvissä voimissa... Kohta pitäisi töihin lähteä niiskuttamaan, onneksi on vain kuusi tuntia työaikaa ja pääsen iltasella taas kotiin viettämään herkkupäivää :) Sunnuntait ovat ihania päiviä, silloin saan syödä mitä huvittaa eikä tarvitse miettiä liikoja hiilarimääriä tai mitään muutakaan terveellistä :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille sinnekin puolelle, viettäkäähän kiva ja rauhallinen päivä :) Toivottelen myös samanlaista auringonpaistetta sinnekin, täällä se mollottaa oikein kivasti ;)

<3

4 kommenttia:

 1. Paranemisia ja kiitos kuulumisista! Nyt on A-virus jyllännyt siellä ja tuolla. Pojan henk.koht. avustaja ollut toistaviikkoa saikulla ja terapiat peruttuna viikolta. Mutta kevät kohta tulee ja uudet tuulet puhaltaa. Sitten on tosin siitepölyt riesana, mutta kuitenkin luonto herää ja ihminenkin on osa sitä luontoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eila kannustuksesta, kovasti yritän parantua :) Sohvalla pötköttelyä vain ja rauhallisesti köpötellen ni kyllä tämä tästä vielä :)

   Poista
 2. Ääh, tsemppiä sinne sängyn pohjalle ja toipumista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängyn pohjalta kuuluu heikosti "kiitos paljon" -lausahdus :) Pikkuhiljaa, missähän vaiheessa tämä räkätulva alkaa laantumaan...

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !