Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Suunnitelmia

Suuret suunnitelmat mielessä, ehkäpä jossain vaiheessa vielä toteutusvaiheessakin. Niistä lisää sitten kun siltä tuntuu.

Ostin itselleni kimpun tulppaaneja piristämään olohuonetta ja senhän ne taas tekivätkin. Tulppaanit on mun lemppareita näistä arkikukista, niistä on suuresti iloa :) Sain myös eilen vielä yhden synttärilahjan tädiltäni, muumipallon joka on tarkoitettu sisustukseen, aivan ihana ! Pitää saada ne muutkin mallit/kuviot näistä, tosi suloisia ja varmasti talvella ihanat kun sisällä palaa kynttilä.
Aikaisemmin sain myös lahjaksi kivan laatikon, tykkään tällasesta krääsästä tosi paljon ja sais näitäki olla lisää. Haluaisin ainakin sellasen kivan hieman isomman teerasian.


Ebaystä on tullut tilailtua nyt aikamoinen määrä tavaraa, sitä on hullaantunut ihan täysin.. Kahelia hommaa ja liian halpaa, kääk ! Oon keskittynyt tilailemaan lähinnä erikoisemman näköisiä kivihelmiä ja muita kivoja materiaaleja kuten avainrenksuloita ja isoja papukaijalukkoja. Tässäpä alla yksi kiva juttu mikä kilahti tänään postilaatikkoon, kilppareita ! Ne on turkoosia ja tosi kauniita. Aattelin tekaista kesäksi näistä ihanan nilkkakorun.


Nyt alkoi parin päivän vapaa taas, ihanaa !

<3

9 kommenttia:

 1. Ihanat tulppaanit! Kunpa mäkin saisin vaikka sunnuntaina synttäreillä vähön kukia :D!

  VastaaPoista
 2. Ai ai, mitä sillä Katrilla nyt on suunnitteilla..paas ny kertoen :)
  Tulppikset piristävät aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia on hyvä olla aina mielessä ;)

   Poista
 3. Kauniit tulppaanit ja vautsi noita kilppareita! Ei kai ammatin vaihto ole edessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentäs semmosia, vaikka sellainenkin olisi kauhean houkuttelevaa :) Täällä pohjoisessa on vaan kauhean hankala opiskella mitään erikoisempaa ilman että lähtee etelään, ja sitähän minä välttelen kaikin keinoin :) Näissä suunnitelmissa on kyse enemmänkin asioista jotka liittyvät hieman pysyvämpään sisustamiseen :)

   Poista
 4. Ihanat kilpparit, ebay on kiva paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebay on välillä vähän liiankin kiva... Siihen jääpi koukkuun :D

   Poista
 5. Iloista Naistenpäivää. С Pадосным Женским днем.T:) Koralli

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !