Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Just working all day long.

Jep, kuten otsikostakin saattanee huomata, töitä on tullut tehtyä ja tehdään edelleen. Seitsemän päivän työputki on menossa ja keskiviikkona olisi vasta yksi vapaapäivä, luojan kiitos mua odottaa hyvin ansaittu neljän päivän vapaat ihan tuossa kohtapuoliin, lauantaina nimittäin ! Kyllä on tullut taas kulutettua aikaa ja energiaa tuolla työpaikalla ja ihana päästä kotiin hieman hölläilemään ja mussuttaan herkkuja :)

Uusimmat tilaukset ebaystä ! Ihania hopeoituja lehtiriipuksia. Suunnittelin näistä tekeväni korviksia.

Helmiliinasta tilauksia ! Ihania, ihania ja ihania ! Nuo kurpitsan muotoiset onyksit olivat todella kauniita, rakkaus !
Täällä ollaan edetty suunnitelmissa jo hyvään pisteeseen, muutama viikko vielä ja saan saunoa ihan omassa saunassa ja puuhastella koruja ihan omassa työhuoneessani, ai että mikä nautinto se tunne voikaan olla ! Kyllä tätä on odotettu ja kyllä tämän asian eteen on töitä tehty ja tehdään siis myös edelleen mutta on ihana saada nauttia niistä työn tuloksistakin jossain vaiheessa :)


Uusimpien avainnauhojen puuhastelua. Väreiksi valikoituivat puna-musta ja lila-tumma luumu :) Niistäkin kuvia jahka mulla olisi joskus aamusella aikaakin ;)

Ebaystä tilasin reilu sata kipaletta avainnauha lukkoja ! Sika halvat, ilmaiset suurinpiirtein ! Olikohan tämä säkki hinnaltaan jotain 15e.
Oon yrittänyt nyt päivitellä ahkerasti tuota instagramia ja se on tosi kiva vempain muutes ! Liittykäähän tekin ja ruvetkaa seuraajiksi ! Pääsette instagramiin napsauttamalla tuosta oikeasta palkista tuota instagramin nappulaa ja sieltä vain sitten rekisteröitymään ja pääsette mua seuraamaan blogijuttujen ja korujuttujen parissa etsimällä minut nimellä withpearls :) Sinne yritän päivitellä vähän väliä jotain kivoja kuvia ja muutenkin hieman enemmän mun omasta elämästäni, myös korujuttujen ulkopuolelta kuten teen myös blogissani. Tällä hetkellä siellä on aika laidasta laitaan kuvia ja nämä kuvat tulevat nyt tällä kertaa myös tähän postaukseen.


Little miss sunshine <3
Mukavaa sunnuntaita jokaiselle murupullaselle ja toivottavasti teillä alkaa huomenna jälleen arki rullaamaan kivasti !

10 kommenttia:

 1. Oih,onko sulla sekä koira että kissa?
  Hyvää uutta viikkoa ja sieltä ne vapaat lähestyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla on molemmat :) Kumpainenkin on neitokainen ja erittäin itsepäisiä ;) Ihania mussukoita ovat ! Mukavaa viikkoa sinnekin !

   Poista
 2. Aijai, kylläpä on komeita helminauhoja ja hopealehtiä <3
  Inspiroivia kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ihania helmiä... Ja kissa! Ja blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jaana tuo meidän kissan retale on melkonen pakkaus, kaunis kylläkin mutta melkoinen riiviö :) ja kiitos paljon, käväsenkin kurkkaamassa illan päälle :)

   Poista
 4. Anonyymi8/4/13

  Mikä se Instagram lyhyesti sanottuna oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Instagram on mun käsittääkseni paikka jossa voi helpommin jakaa kuvia myös muiden kuin pelkästään omien ystävien kesken. Lähinnä siksi liityin itsekin että sinne voi helposti napsia kuvia päivästään ilman että niitä tarvitsee erikseen muokkailla tai muuta :) kuva ja kuvateksti riittää hyvin. Kannattaa käydä tutustumassa tuohon appsiin, on aika koukuttava!

   Poista
 5. Ihanat lehdet! Minäkin juuri tilasin säkillisen avainnauha lukkoja! Blogissani on myös sinulle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko Susanna ebaystä tilailit ? Sieltä saikin halvalla :) Ja kiitos paljon tunnustuksesta, paneudunkin siihen hieman myöhemmin :)

   Poista
 6. Sinulle olisi tunnustusta blogissani,ole hyvä ja oletkin!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !