Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Käsityömessut, ROI

Jippii, vihdoinkin koitti se päivä kun pääsen ihkaoikeille käsityömessuille palloilemaan innosta kiljuen ! Kuinka voikaan jostain innostua näin paljon, otin kuulkaas ihan töistä vartavasten vapaata että pääsen. Käsityömessut ovat täällä pohjoisessa Rovaniemellä Lappi Areenalla ja sinne suuntaamme mekin. Käsityömessuthan ovat yleensä sen viikonlopun kestäviä, ja niin on myöskin tällä kertaa.

Huomenna sunnuntaina starttaamme mamman ja mummon kanssa, jopa isukkikin aikoi lähteä mukaan joten koko kööri on mukana. Kyllä on ihana saada pienen pieni ja pikkiriikkinen irtiotto tästä rempasta joka tuntuu pikkuhiljaa laajenevan laajenemistaan... Messuilta aion pyydystää itselleni jotain tautisen kauniita kivinauhoja tai jotain muuta erikoista, mihinkään "tusina" tavaraan en aio sortua vaan keskitän sekä keskityn ainoastaan niihin hieman erikoisempiin juttuihin jotta messuilta olisi tuomisina jotain muutakin kuin sitä mikä menee vaikkapa ns. tylsiin avainnauhoihin tai muihin. Haluan jotain sellaista erikoista josta voin suunnitella tekeväni jonkin ihanan riipuksen tai kaulakorun tai vaikkapa joku todella kaunis kivi sormukseen, oih ja voih, en malta odottaa !!

Otan ainoastaan puhelimen mukaan kameraksi, joten koitan nakkoa Instagramiin välillä kuvia sekä nappailla välillä jotain myös blogiinkin niin saan tehtyä kivan päivityksen hetimiten jahka vain joudan.

Remontistakin muutama sananen näin kun kuulumisia olen kertoilemassa... Remontti on edennyt nyt tällä hetkellä siihen pisteeseen että joka paikka on täynnä tavaraa ja kaikki on hukassa :D Mutta ihanalta silti tuntuu vaikkakin stressitaso on melkoisen korkealla. Tieto siitä että kämpästä tulee juuri sellainen kuin me haluamme, lohduttaa kuitenkin kummasti. Ensin oli tarkoitus että vaihdamme ainoastaan sisäovet ja pariin huoneeseen tapetit, noh, tällä hetkellä olemme jo ostaneet koko kämppään täysin uudet laminaatit joten pelottaa hieman että mitähän sitä vielä keksii puuhastella. Laminaatit aloitettiin tänään jo ja tapettejakin saimme laitettua jotenka hyvällä mallilla on jo projekti. Seuraavaksi pitäisi hakea ne sisäovet joko S-raudasta tai K-raudasta, vielä emme ole päättäneet mistä. Kaikenlaista pientä ja hieman suurempaakin tulee tehtyä mutta tuleepahan ainakin kaunis koti ja juuri sitä mitä me haluamme, omaa <3

Kuviahan pitää tietty laittaa jossain vaiheessa kun koti alkaa olla valmiimpi, Instagramissa olikin jo yksi kuva remontin alusta.. Lisää tulossa kyllä !

Mukavaa viikonloppua mussukat !

6 kommenttia:

 1. Käy bongaamassa Helmiliinan piste, hänellä on kauniita korutarvikkeita:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep juurikin näin ajattelin että etsin heidät sieltä :) sieltä taatusti löytyy jotain ihanaa ja spesiaalia kätköihini :)

   Poista
 2. Anonyymi25/4/13

  Mitä luulet, että "tylsien avainnauhojen" tilaajat tykkäävät kommenteistasi? Itse tilaisin avainnauhani siltä, joka jaksaa niidenkin tekemisestä innostua ja löytää jotain uutta ja mielenkiintoista.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana anonyymi :) kommenttini ns. Tylsistä avainnauhoista viittasi ainoastaan siihen etten aikonut ostaa messuilta hirveästi tavaraa vaan keskittyä tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja inspiroitumaan erilaisista minulle tuntemattomista materiaaleista. En lähtenyt messuille sen vuoksi että kantaisin sieltä roppakaupalla samoja helmiä kuin minulla jo on tai voin tilata netistä verkkokaupasta.

   Tylsiä avainnauhoja ei olekaan eikä tylsiä materiaaleja ole missään tapauksessa, siksi kirjoitinkin alkuun ns.

   Jokainen kirjoitukseni kannattaa lukea ensin ihan ajatuksella läpi eikä ottaa jokaista kommenttiani ihan kirjaimellisesti. Minulla on hieman sarkastinen tyyli ilmaista itseäni ja minua pitempään seuranneet kyllä tietävät tämän.

   Kiitos paljon kommentistasi, tervetuloa uudestaankin :)

   Poista
 3. Anonyymi25/4/13

  Minä luin kyllä tekstin niin että nauhojen tekijä lähti nimenomaan hakemaan uutuuksia.. eli niitä uusia, hienoja olisi sitten tarjolla.. en kyllä saanut tuosta kirjoituksesta sellaista kuvaa että nauhojen tekijä ei arvostaisi tekemisiään.. ja kaikki tehdyt nauhat ovat mielestäni olleet todella kauniita, ei tylsiä missään nimessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tätä hain kirjoituksellani, kiitos sinulle että olit ymmärtänyt pointtini messuostoksistani :)

   En ihan tajunnut nyt tajunnut koko tätä asiaa että miksi tässä nyt edes oli jotain ongelmallista mutta toisaalta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.

   Kiitos kommenteistanne!

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !