Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Sunny day, NOT !

Kyllä osaa olla surkeet ilmat, vettä sataa, sumua levittyy tasaisesti joka paikkaan eikä eteenpäin tahdo nähdä enempää kuin oman nenän vartensa. Ei yhtään tunnu siltä että kevään pitäisi olla tuloillaan saati että kesäkin ehtisi tulla jossain vaiheessa, musta tuntuu että syksy tuli jo ! Loskaa, räntää, kakkaa ja vettä, hyi että. Mieli ei siis ole täällä mitenkään korkeimmillaan kun stressiä pukkaa joka suunnasta ja pitäisi jaksaa töitäkin tehdä samalla kun remppaa kämppää :/

google.com
Pahoittelut siis jo alkuun tästä valitusvirrestä, mutta kun pakko sitä on jonnekin purkaa. Aloitettiin tosiaan pienimuotoinen remontti tuolla kämpällä ja tällä hetkellä se on menossa siinä pisteessä että vanhat tapetit on puoliksi revitty alas. Miten voi tapettien repiminen olla näin työlästä ? Eilenkin olin täyden työpäivän kämpällä, onneksi oli kuitenkin vapaapäivä oikeista töistä. Mutta toisaalta taas, kiitän onneani ja omaa järkeäni siitä etten haalinut liikaa paineita itselleni vaan aloitimme tämän pienen remontin jo nyt ajoissa ettei tarvitse sitten asua yhtäaikaa siellä keskellä. Tämä remontti mitä nyt hieman puuhastellaan ei onneksi ole suurta, ainoastaan tapetit vaihdetaan ja yhteen huoneeseen laitetaan laminaatti sen puuttuessa sieltä jo aiemmin. Muut paikat jotka remonttia vaatisivat ovat sen verran pienet ja näkymättömissä että niihin paneudutaan sitten hieman myöhemmin, kunhan nyt saataisiin vain tämä alku tästä touhuttua pois niin olisin jo tyytyväinen ja saan kantaa kaikki muutkin huonekalut sisälle.

google.com
Kaikki muut kamat, irtotavarat siis, on jo kannettu kämpälle. Täällä nykyisessä asunnossa on melkoisen avaraa ja tyhjää nyt, kaikuukin jopa, kummallista asua. Olen säästänyt tänne vain ne välttämättömimmät tavarat ja tarvikkeet mitä tulemme tarvitsemaan tässä viikon aikana, muut olen raahannut reippaasti mamman kanssa  kämpälle pois jaloista. Pikkuhiljaa olen koittanut jo tavaroita järjestellä kaappeihin, hidasta hommaa se on sekin mutta onneksi kaiken pikku puuhastelun voi tehdä sitten myöhemmin ajan kanssa.

Olen ollut nyt onneksi neljä päivää vapailla joten olen pystynyt hyvin hoitamaan kaikki muuttoon liittyvät asiat ja saanut pakkailtua tavaroita todella hyvin ja onnistuneesti. Nyt on kuitenkin aika lähteä takaisin töihin ja palata ns. arkeen. Arki ei kuulosta kovin hyvältä eikä se todellakaan houkuttele mutta nyt sentään tulee ajoittain olo että kyllä siellä töissä on ihan hyvä käydä vaikkei se aina oikein innostakaan. Muutama päivä käydä töissä jonka jälkeen koittaa sunnuntai ja se päivä on täynnä kaikkea ihanaa !

Otin sunnuntain vapaaksi jotta pääsen tänä vuonna mukaan käsityömessuille jotka järjestetään Rovaniemellä ! Jihuuu, ketä muita on lähdössä sinne suuntaan ? Viime vuonna jäivät messut väliin omien kiireiden vuoksi joten tänä vuonna aion ottaa koko ilon irti tapahtumasta. Ihana kun on jotain mitä odottaa ! Pitänee ottaa kamerakin mukaan että saa räpsittyä hyviä kuvia sekä tänne että Instagramiin ! Muistakaahan tekin liittyä sinne ja minut löydätte sieltä nimellä withpearls ! Pääsette liittymään Instagramiin tuosta oikeassa palkissa olevasta nappulasta !

Mukavaa päivää kaikille <3


4 kommenttia:

 1. Mukavaa sunnuntaita ja nopsaan se tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Eila :)

   Poista
 2. Tsemppiä remppailuun :) Noista tapeteista kuulee aina kauhujuttuja kuinka ne irtoo pieninä postimerkin kokoisina palasina.. Me oltiin niin onnekkaita että pikkusen kasteltiin ja ne lähti tosta noin vain kokonaisina vuotina. Huomattiin myös että lähtivät myös ilman kastelua :D Mutta kunhan vähän vielä jaksat niin kohta on oma työhuone sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä Sara ! Tapetointi on ihan suoraan sanonko mistä.. Tai ainaki tuo niiden repiminen, voi jessus. Hoksattiin onneksi nyt sitte viimosessa vaiheessa sellanen fiksu keino että suihkupulloon kuumaa vettä ja astianpesuainetta ja sillä vaan hutkia seinät märäksi ni avot ku tapetit melkeen valuu alas :D Olispa vaan hoksattu tämä keino aikaisemmin...

   Kyllä se onkin pakko ajatella niin että pikkuhiljaa hyvä tulee ja kyllä mulla jossaki vaiheessa se oma huone on, pakko jaksaa vaikka epätoivo meinaa välillä hyökätä..

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !