Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Kipeänä jälleen, toivoa näkyvissä

Jihaa, en olekaan kuollut, vaikka siltä on tuntunut nyt viime päivät, melkein viikon verran jo. Viime perjantaina töistä päästessäni olin jo melkoisen reippaassa kuumeessa ja sainkin painua suoraan nukkumaan. Luulin että nukkuminen auttaisi, mitä sitä kukkua, pyörin sängyssä järkyttävän kovan kuumeen kourissa koko yön ja lopulta aamuyöllä pyysin T:tä raahaamaan mun yökamppeet sohvalle että hän saa edes nukuttua. Siitäpä alkoikin mun sairastelu jälleen. Nyt ollaan menossa päivässä 5, tänään taisi aamulla olla ensimmäinen päivä jolloin kuumetta ei heti ole heräämisen jälkeen hyökännyt. Nukuin yöni erittäin levottomasti ja jatkuvasti yskien eli silmät sikkurallaan taas täällä voivotellaan.

Eilen kävin heti aamusta hoitajan vastaanotolla, luulin sen riittävän.. Pah ! Sain suoraan lähetteen erikoislääkärille, mulla oli niin korkealla tulehdusarvot ettei puhettakaan että olisivat vain määränneet saikkua siltä istumalta ja lääkettä perään. Kävin siis vielä myöhemmin uudestaan erikoislääkärillä joka tutki kaikki paikat pään ja rinnan alueelta. Toisessa korvassa oli iso tulehdus josta nyt sitten vuotaa nestettä... ei niin kiva. Korvatulehduksen lisäksi diagnosoitiin kurkkutulehdus, ei meinaa mikään mennä kurkusta alas, hyvä että vesi. Angiinaa ei sentään ole, onneksi ! Sain lääkäristä reilun viikon kestävän antibioottikuurin jonka pitäisi parissa päivässä tepsiä. Lisäksi sain myös kolme päivää sairaslomaa, katsotaan josko parantuisin tässä ajassa. Kipeänä töihin ei mennä ! Mikään työ ei ole niin tärkeä etteikö sieltä voisi olla pois ja parantaa itsensä kuntoon.

Tällä hetkellä makaan täällä olohuoneen sohvalla ja yritän kuluttaa aikaa. Tv:stä ei tule mitään, enkä jaksa niin paljoa liikkua että etsisin itselleni jonkin kivan hömppäleffan ja katsoisin sitä. Onneksi on läppäri lähellä ja ipad myös ettei ihan tarvitse tylsyyteen kuolla. Kylläpä tämä tästä vielä iloksi muuttuu ja paranen ja tulen takaisin taas entistä ehompana !

Mukavaa tiistaita kaikille, tästä tuli nyt tällainen pikainen kuulumispostaus että ette ihmettele minne se kälättävä harakka on taas häipynyt :)

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin orastavaa kurkkukipua ja yskää. Sitä näköjään on liikkeellä :/ Paranemisia!

  http://nappijahelmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Sinne myös peukut pystyyn ettet tule enempää kipeäksi ! Tämä on hirvee tauti, yäk.

   Poista
 3. Paljon parantavia ajatuksia sulle lähetän!

  VastaaPoista
 4. Joo nenä vuotaa ja kurkku on kipee. Näin käy jokseenkin aina kun alkukesästä tulee ekat "melkein helteet".. VAIKKA en ole juoksennellut ulkona puolialasti!
  Koitappas neiti parantua ja päästä helmihommiin taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi inhottavaa vaan maata kämpillä neljän seinän sisällä ku näkee kuinka ulkona alkaa jo vihertämään ja tekisi mieli tarttua haravaan ja vaikka mitä. Tympii suorastaan, mutta tiiän niin kokemuksesta että jos mää nyt tässä alan pomppimaan turhaan ni oon vielä ens vuonnaki täällä sohvan pohjalla :)

   Kohta puolitoista viikkoa pois töistäkin ja edelleen on olo kipeä. Sain onneksi tujut antibiootit että josko tämä tästä vielä iloksi muuttuu :)

   Kova on halu jo työpöydän ääreen, uusia helmiä on tullut postin mukana tuhottomasti !

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !