Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Koruja, finally !

Se tunne, kun saat pitkän tauon jälkeen pihdit käteesi ja saat oman työpöydän ääressä puuhastella koruja ja kuunnella samalla hömppää spotifysta ! Ah, mitä autuutta ja onnea mulle on suotu.. vaikka tosin itse kaikki maksettu mutta oi että ja voi että ! Istuin eilen monen monta tuntia illalla ja osittain myös siis yöllä T:n mentyä töihin, oman pöytäni ääressä väkertelemässä koruja. Tuli todella kiva mieli ja vaikka se alkuun tuntuikin hieman hankalalta niin pikkuhiljaa ne sormet alkoivat taas taipua niihin tuttuihin uomiinsa.

Tällaisen tauon jälkeen myös ideat ovat karttuneet ja erilaisia juttuja putkahtelee mieleen. Ja kyllä kannattaa jokaisen pitää pieni, miksei myös isompikin tauko, koruilusta mikäli se tuntuu takkuavan. Minullahan ei sitä ongelmaa ollut etteikö olisi kiinnostanut, ei vain ollut aikaa eikä sitten enää energiaakaan värkätä koruja. Se sohvan mutkassa näpertely ei oikein napannut ja tilakin oli hieman pieni, nyt kun tämä ongelma on korjattu mulla on ihanan levännyt mieli samalla ja energiaa riittää !

Eilen tein siis neljät korvikset sekä yhden rannekorun. Tänään laitan kuvat rannekorusta ja parista korvisparista, jotta riittää mukavaa huomiseksikin :) Tein myös aiemmin yhden musta-valko -sävytteisen avainnauhan puuhelmistä, siitäkin laitan tähän nyt kuvat. Koruista tuli todella simppeleitä ja yksinkertaisia mutta mielestäni kauniita ja ihanan näköisiä. Ja jos nyt sanon että avainnauha on hieman yksinkertainen ja "tylsä" niin se ei sitä ole. Ihan nyt vaan varmistukseksi ettei kukaan vedä sitä kuuluisaa hernettä nenäänsä :)Rannekorussa käytin korumetalliosia sekä riipusta. Kaunis turkoosipallura on värjättyä säröakaattia. Alla näkyvissä korviksissa käytin myöskin näitä samaisia säröakaatteja sekä korumetalliriipuksia. Koukku on hopeoitua.
Ja sitten vielä yksi pari korviksia joissa käytin aivan valloittavan ihania sammalakaattinugetteja joissa on todella kaunis kuvio sisällä. Aivan kuin sammalta olisi jäätynyt jäälohkareen sisälle. Nugetit ovat melko pieniä, siis nugeteiksi mitä yleensä käytän, ovat siis kokoa n. 8-10mm. Korviksissa lisänä myös korumetalliset lehtiriipukset sekä sterling hopeiset koukut.
Ja sitten se avainnauha joka on tehty jo jokin aika sitten mutta sain sen nyt vasta kuvailtua. Avainnauhassa on käytetty valkoisia 8mm presiocan puuhelmiä sekä mustia 8mm lasihelmiä. Avainnauha on tehty vahattuun mustaan puuvillanauhaan. Tämä nauha on hieman eriä kuin se mitä aiemmin käytin, tämä nauha on nyt tilattu ebaystä ja tämä on ehkä jopa laadukkaampaa ja paremman tuntuista kuin täältä suomen kamaralta tilattu puuvillanauha. Tässä nauhassa oli huomattavasti parempi pinta, eli oli enemmän ns. vahaa pinnassa jonka vuoksi nauhaa oli helpompi työstää ja se pitää paremmin muotonsa myös kevyiden helmien kanssa.Semmosta piristettä sunnuntaipäivään :) Mitäs teillä on suunnitelmissa ? Me lähdetään käymään syömässä kahdestaan ihan ravintolassa jonka jälkeen kävästään kaupoilla pyörähtämässä josko löytyis jotain kivaa. Mukavaa sunnuntaita jokaiselle ihanalle muruselle <3

Hei niin ja superkiitokset muuten kädentaitomessuilla oleville Hopeavintin ihanille naisille ! Kiitos Kati hyvästä suosituksesta pyöröpääpihtien suhteen, ovat juurikin soppelit ja sopivat mun pieneen käteen, kauniit korut tuli tuloksena ;)


Cheek - kyyneleet <3

4 kommenttia:

 1. Niin kauniita taasenkin, tykkään tuosta avainnauhasta paljon, ei sitteen missään nimessä tylsä ja mee hernekään nenään millään!
  Kiva,että pääsit vauhtiin työpöytäsi ääressä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eilaliini <3 Itse pidin myöskin hyvin paljon näistä uusista ja oli niin suuri ilo tehdä niitä että rakkaudella on tehty :)

   Poista
 2. Hienoja koruja, JA hienoja kuvia :) Oot tosissaan panostanut kuvan laatuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva että huomasit! Oon tosiaan koittanu tosissaan miettiä noita kuvausolosuhteita ja sitä miten koruista sais kaiken irti. Tuota mun kuvausmökkiä pitäis vielä vähän fiksata ettei reunat näkyis mutta aika hyvä kyllä :) ajattelin käpsytellä metsään joku päivä ja ettiä jonku nätin oksan tai kauniita kiviä lisäksi kuvauksiin. Järkkärillä on helppo saada hyviä kuvia ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !