Sivut

perjantai 24. toukokuuta 2013

Larvikiitin taikaa

Eilen illalla ja yöllä tekasin muutaman parin korviksia sekä taistelin sormuksien teon parissa. Hermot meni monen monta kertaa ja ärräpäitä pääsi useampikin mutta saavutin sentään palkintoni ja sain sormuksia useammatkin tehtyä. Huomasin myös että tuo ebaystä tilaamani sormusrauta on suoraan sanottuna hanurista. En olisi koskaan uskonut sanovani tätä mutta se puinen oli parempi ?!?!? Kuinka voi ollakaan... No tottakai.

Sain tilauksen tuossa alkuviikosta ja toiveena oli että saisi korvikset ja sormuksen, asiakas itse päätti kivet/värit ja minä sitten toteutin hänen toiveitaan, ainakin yritin. Korvikset oli aikalailla samaa tyyliä mitä tein parisen viikkoa sitten, lehtiä roikkumassa. Kauniita ne ovat ja asiakaskin tykkäsi. Toiset korviksista ehtivät tosin jo mennä ennenkuin ehdin kameran kanssa perään. Jotenka tässä näytillä nyt vain toiset, joissa käytin ihanaakin ihanampaa ja kauniin synkän väristä larvikiittia. Larvikiitti on todella kaunis kivi, sitä tulee vain käytettyä kovin harvoin ja harvoin sitä tulee ostettuakaan, miksihän ihmeessä ? Onkohan syynä se että se todellakin on niin synkän väristä vai mistä tämä ostamattomuus johtuu... Hmmm..

Käytin tätä kaunokaista myös sormuksissa joita väkersin naama irveessä mutta täysin rinnoin nauttien :D Voiko noin edes sanoakaan... Toisaalta hermot meni niin että pärinä kävi vaan, mutta toisaalta taas tunsin oloni niin onnelliseksi kun vihdoin löysin aikaa hieman väkerrellä korusia. Näissä sormuksissa käytin kahden kokoista lankaa, toinen taisi olla 0.8mm-1mm, ja toinen oli artistic wirea koossa 0.64mm. Ehkä tuo artistic wire oli kuitenkin se enemmän käyttökelpoisempi, vaikkakin tuo toinen oli hieman jämäkämpää tekoa. Hieman täytynee tätä asiaa nyt pohdiskella ja koittaa löytää se kultainen keskitie. Sormuksissa käytin kivinä sekä larvikiittia että jotain harmahtavaa jaspista. Kaikki kivet sormuksissa ovat kokoa 8mm.
Tässä yhdessä hieman erilaisemmassa sormuksessa käytin sitten valmista sormuspohjaa joka on säädettävällä rungolla. Rungossa on tuollainen pieni rinkula johon voi kiinnittää haluamallaan tavalla kiviä tai muuta härpäkettä. Itse pidän suunnattomasti myös tämänkaltaisista sormuksista, ne ovat säädettäviä ja niihin saa enemmän tavaraa survottua. Myös se että ne ovat hieman roikkuvammat ja näyttävämmät tekevät niistä todella kauniita. Käytin tässäkin tapauksessa larvikiittia, harmaata jaspista, shamppanjan väristä kristallirondellia sekä yksi IHANA lasilehti. Voi että, tuo lasilehti sai mut rakastumaan ihan täysin ja päätinkin tehdä joku päivä lisää näitä, mistä ihmeestä saan noita ostettua lisää ?!

Sellaista tällä kertaa, ihana oli jälleen kirjoitella korujuttuja ! Pääsin pari tuntia sitten töistä ja olin melkoisen naatti, työpäivä oli jälleen erittäin kiireinen ja töitä sai paiskia hiki hatussa. Ihana kuitenkin päästä kotiin hieman aikaisemmin ja ihana kun pääsee myöhään töistä on siltikin valoisaa ja kesäistä. Kesä voisi olla ainainen ! Mukavaa iltaa jokaiselle ja oikein kivaa viikonloppua ! Minä painun vielä aamulla töihin, mutta sunnuntaina saan levähtää. Sunnuntaina ajattelimme T:n kanssa käydä myös viettämässä kahden keskistä aikaa täpötäydessä elokuvateatterissa :)

<3

7 kommenttia:

 1. Erittäin tyylikäs korvispari! Larvakiittia en ole koskaan ostanut...laitanpa korvan taakse! Ja alin sormus on myös mieleén, itse en ole tuotakaan mallia koskaan kokeillut, siinä toisen korvan taakse:)
  Mukavaa ja antoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks eila :) larvikiitti on kyllä upea ja kaunis helmi, en ymmärrä miksen ole aiemmin juurikaan käyttänyt. Pitää itsekin korjata tilanne :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia :) Larvikiitti on taas sellainen helmi mitä mulla on aina varastossa. Ei ole kallistakaan mutta kyllä on nättiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuviin olenkin yrittänyt panostaa, ajattelin jopa ostaa uuden objektiivin järkkäriini. Sellaisen joka on ihan tarkoitettu lähikuvien napsimiseen :) larvikiitti on kyllä kaunis kivi.

   Poista
 3. larvikiitti on oma suosikkikiveni =) Sellainen välkehtivä harmaa kaunokainen, joka sopii KAIKEN kanssa <3 Korvispari on huima!

  VastaaPoista
 4. Aah, todella kauniita!!!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !