Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mattokasa

Iltapäivitystäkin pukkaa vielä, olen mä ollut ahkera tänään :) Olenkin monesti täällä sekä instagramissa puhunut siitä että äitini tekee näitä erittäin suosittuja pitsimattoja matonkuteista tai trikookuteista ja ajattelin nyt tehdä ihan suuremman päivityksen vielä niistä. Täällä meillä päin nämä ovat siis olleet ihan tajuttoman suosittuja ja jopa etelästä on näiden perään kyselty. Monihan näitä tekee mutta täällä meillä pohjoisessa kuteet ovat huomattavasti edullisempia kuin etelän perukoilla, joten mikäli jotakuta kiinnostaa tilata itsellensä vaikkapa kesäksi lattioita koristamaan kaunis matto niin nyt olisi hyvä tilaisuus !


Näitä olisi suurtakin suurempi kasa valmiina, vink vink siis ! Hintoja en ala tähän laittelemaan vaan mikäli olet kiinnostunut ota minuun yhteyttä sähköpostilla katriwithpearls @ gmail.com (poista välit) niin välitän viestisi eteenpäin. Nämä ovat siis juuri nyt suurta huutoa ja värejä on tarjolla jos minkälaista ! Kuviokin voi olla toivotunlainen ja toiveita otetaan vastaan innolla. Mattojen lisäksi saatavilla on myös ipad -pussukoita, koreja, jumppapallon päällisiä tai vaikkapa tuolin päällysteitä. Mielikuvitus on vain rajana, joten otahan yhteyttä mikäli kiinnostuit !


Mukavaa iltaa jokaiselle, täällä aletaan iltapuuhiin ja pyykkien lajitteluun... Tosin saan varmaan kerätä ne ensin tuolta pihalta, tuuli on nakkonut ne jo neljään kertaan tänään pitkin pihaa ja minä huudon kanssa perässä. Ihana että on ollut lämmin ilma mutta tuon tuulen olis kyllä voinu jättää pois häirittemästä ;)

<3

6 kommenttia:

 1. Kauniita ovat äitisi matot,kuten aiemminkin lie todennut:)
  Mattoja en voi lattialla pitää,kun pyörätuoli ei sitten kulje kunnolla. Kunhan Jussi saa jalat alleen kunnolla, niin ehkä sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän näitä aina välillä hieman mainostaa täälläkin ;) Toivottavasti Jussi saisi jalat allensa ja pääsisi kunnolla liikkeelle :) Pikkuhiljaa hyvä tulee.

   Poista
 2. No kuule Katri! Kun mun kuteet aina vaan on siellä kaupassa, niin mitäs tuollainen musta (tai tumman harmaa) Juhannus-ruusu (eiks tuo tumma ole sellainen?) maksaisi posteineen? Halkaisija saisi olla 85-90 cm. Voit laittaa faceenkin viestin niin varmasti sen bongaan sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuinkas ne kuteet nyt jatkuvasti sinne kauppaan jää, ompa kummallisia tyyppejä ;) Trikookuteesta tehtynä ja tuon kokoisena postareineen maksaa karkeasti arvioituna n. 35e, ehkä saattaa pari euroo olla kalliimpi, mutta niinku noin suurinpiirtein :) Ja nakkaan sulle faceen enemmän viestiä !

   Poista
 3. Matot on postissa ja pahus kun myöhästyin 10 minuuttia enkä siis ehtinyt hakea viikonlopuksi :/ Ukkokulta on juuri nyt Kemissä ja sanoinkin leikillään sille että käys hakee pari mattoa samalla Katrilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ! Varmasti harmittaa, höh, miten nää nyt niin myöhäseen sinne menit :D Ja sanohan ukolles vaan että täällä on kasa valmiina, saapi valkata parhaat päältä ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !