Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Toivoa näkyvissä jo !

Voi että tätä remonttia ja tavaroiden järjestelyä ja kaikenmaailman asioiden hoitoa, miksi kaiken pitää olla niin vaikeaa ? Toisaalta jos en olisi tällainen stressaaja niin kaippa nämäkin kaikki asiat olisivat helpompia, vaadin itseltäni ihan liikaa toisinaan. No mutta remontti on pikkuhiljaa saatu päätöksene, vielä puuttuu yhdeltä seinältä muutaman vuota tapettia mutta muutoin kaikki on ainakin jollain lailla valmiina, ihanaa ! Pikkuhiljaa alkaa tavarat löytämään paikkansa, vaikka toisaalta tänäänkin löysin vasta toisen lenkkarini joten vielä on matkaa siihen että kaikki tavarat ovat siellä missä pitääkin.


Hieman kuvaa jo olohuoneesta, vielä tosin tässä kuvassa kesken kuten näkyy :D Pahvilaatikoita ja tauluja miten sattuu.
Vappu meni töitä tehdessä, eilen tosin oli vapaata ja käytimme sen mamman kanssa hyväksi ja painuimme Ruotsin puolelle Haaparannalle Ikeaan ostoksille. Kärryihin tarttui kiinni yksi valkoinen 8 lokeroinen expedit -hyllykkö sekä muuta pientä tavaraa. Nyt alkaa olla kaikki ostettuina ja olen tyytyväinen sisustukseen. Pitää kyllä ottaa tästä kämpästä sellaiset jälkeen -kuvat, on meinaan muuttunut melkoisesti :D


Tilasin ebaystä tollasen korutelineen, ja hämmästyin todella kun huomasin jonkun aiemmin jossain korublogissaan kertoneen että oli ostanut samankaltaisen stokkalta hintaan 32e ! Tokihan se stokkalta tilattu on taatusti hienompi ja "parempi laatuinen", mutta mielestäni tämä ajaa ihan saman asian, eli sen että siinä voipi roikottaa korujaan tai mitä nyt haluaakaan. Tässäkin versiossa on etupuolella tuollaisia pienempiä kirkkaita taskuja ja takana on renksuloita joihin voipi sitten ripustaa vaikka kaulakoruja. Tälle ebaystä tilattuun tuli hintaa n. 3e, joten eipähän hintakaan päätä huimannut :) Olin tyytyväinen ja jos tälle tulee enemmänkin käyttöä niin taidanpa tilata toisenkin.

Tilasin aiemmin myös rannekorutelineen, eli sellaisen T:n muotoisen samettipintaisen telineen johon voi sujuvasti ripustaa vaikkapa juuri tehdyn rannekorun tai omia korujaan. Kätevä ! Siitäkin pitänee laittaa kuvia kun joudan ja saan täältä kämpästä raivattua tilani ;) Oma työhuone alkaa pikkuhiljaa valmistua, työpöytäkin on koottuna ja laatikosto odottelee täyttöä, töissä on vaan harmillisesti pakko käydä joten kotona puuhastelut täytyy aina hoitaa sitten kun on vapaata.Sellaista siis tänne tällä kertaa, pikkuhiljaa se tästä alkaa suttaantuun ja alkaa elämä palautumaan normaliinii uomiinsa. Tällainen pieni ns. pakollinen breikki koruilusta on tehnyt todellakin hyvää ja nyt alkaa olla pää täynnä ideoita että pakko päästä purkamaan niitä johonkin kun vain saan tuon pöytäni järjestykseen ja työhuoneeseen tilaa sen verran että sinne mahtuu. Tuolikin pitäisi hommata, mietin että ostaisinko satulatuolin vaiko tuolin jossa on selkänoja sekä käsinojat, hmmmm, siinä vasta pulma.. Muutamia ebayn tilauksia on jälleen saapunut kotiin ja niistäkin tulossa esittelyä.

Toivottavasti kaikilla meni vappu hyvin eikä sattunut mitään ikävää ! Oikein mukavaa viikonloppua jokaiselle, tämä neiti viettää huomenna perjantaina yhden vapaapäivän ja suuntaa jälleen lauantaina töihin...

<3

3 kommenttia:

 1. Meinasinkin heti kysyä, että tuliko korupöytä laitettua ensinnä kuntoon ;-)
  Iloista rempan jälkeistä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korupöytä oli toki ensimmäisten joukossa valmiina :D Tuossahan tuo törötti keskellä olkkarin lattiaa valmiina pari päivää ennenku edes sain sen tuonne työhuoneeseen :D Pikkuhiljaa hyvä tulee ;)

   Poista
 2. Hyvä,että alkaa pikkuhiljaa helpottamaan remppa! Mukavaa viikonloppua tai vapaata huomista:)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !