Sivut

lauantai 18. toukokuuta 2013

Uskoo ken tahtoo

Tällä kertaa heti lauantain kunniaksi saatte korukuvia, jipii !

Tässä rannekorussa on käytetty pronssinväristä korumetallia, ketjua sekä ihania erilaisia kiviä. Ketju on tilattu ebaystä ja on ollut hyvä ketju. Sopivan kokoista ja vahvaa, lenkit eivät aukea kovin helposti edes pihdeillä vääntäessä. Kivinä korussa on yksi ovaalinmuotoinen akaatti ihanassa "maapallon" värissä, eli turkoosia näyttäis olevan sekä tummia sävyjä. Ihanan erikoisen värinen, enkä tosiaan tiedä minkäsortin akaattia on... Akaatin kaveriksi lisäsin ensin ainoastaan tuollaisen ihanan kauniin vuorikristallipalluran joka on vielä särötyylistä ja kokoakin riittää eli 10mm. Nämä näyttivät yhdessä jo ihan kivalta, mutta kaikkihan me tiedetään ettei se "ihan kiva" riitä koskaan, jotenka mun silmä haki siihen vielä jotain väriä... Ja päätin täräyttää väriä heti kerralla ja laitoin ihanan suorakaiteen muotoisen magnesiitin keltaisena siihen viereen killumaan. Nyt se näyttin oikein kivalta ja kesäiseltä :)


Mukavaa lauantaita kaikille ! Minä jatkan pötköttelyä ja rauhallisesti ottamista.. Ei auta liikkua kovin vauhdikkaasti, muuten hyökkää heti järkyttävä väsymys ja uupumus ja huomaan heti etten olekaan niin terve kuin pääkoppa antaa olettaa.

<3

10 kommenttia:

 1. Magnesiitti <3 Kuuluu ehdottomasti mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin sitä uumoili että sopiiko tuo keltainen tuonne mutta sehän passaa kuin nakutettu. Kuuluu ehdottomasti mukaan :)

   Poista
 2. Siis täähän on just eikä melkein! Ihana keltainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Tämä on kyllä juurikin niin ihanan keltainen kuin vain voi olla :)

   Poista
 3. Kiva kun laitoit keltaista, tykkään täysillä!

  VastaaPoista
 4. Upea on koru ja keltainen tuo kivasti piristettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks Kirsema :) Tykkäilin itsekin paljon.

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !