Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Heaven is blue

Mietiskelin tuossa että pitäisiköhän koruille alkaa keksimään jo jonkinlaisia nimiä, en ole juuri koskaan nimennyt korujani, ehkä sen vuoksi ettei niitä ole valmiina kauheasti että sekoittaisin ne mikäli asiakas jotain tiettyä pyytää. Olisikohan se kuitenkin tarpeen... Mites te muut, nimeättekö aina tekemänne korut ? Korujen nimeäminen tosiaan voisi helpottaa korujen tunnistamista, sekä minulle että myös asiakkaalle. Asiakkaan voisi olla helpompi mainita nimellä minkä korun tahtoisi, mutta taas toisaalta... Niin, en oikein tiedä.

Tällä kertaa jotain sinistä ja maanläheisen sävyistä, ja olkoon tämän rannekorun nimi nyt vaikka sitten Heaven. Ja ehkä tämä nimi viittaa siihen kuinka kauniita nuo turkoosit south sea shell pearls -helmet ovatkaan, sekä se että nuo kauniit botswanan akaatit tuovat minulle välillä mieleen maapallon pinnan kaukaa avaruudesta katsottuna. Tai jotain muuta ihanaa ja "maallista". Botswanan akaatit eivät ehkä yksittäin näytä kovin erikoisen kauniilta, mutta kun ne yhdistää vaikkapa vaaleanpunaisen, valkoisen tai turkoosin kanssa niin ne heräävät ns. eloon ja rupeavat tanssahtelemaan jonkin kauniin laulun tahtiin. Kokeilkaapas vain...

Tässä rannekorussa käytin siis näitä botswanan akaatteja koossa 8mm, turkooseja sekä luonnonvalkoisia south sea shell pearlsejä, presiocan kristallilasibiconeita ja pari kaunista harmaata 8mm makeanvedenhelmeä. Ihana yhdistelmä, tykkäsin itse erityisesti tuosta turkoosin yhdistämisestä noiden akaattien kanssa.

Tein rannekorulle myös kaveriksi samaa henkeä kuiskivat korvakorut samoilla väreillä ja materiaaleilla. Korvakoruille en keksinyt osuvaa nimeä, mutta samaa kategoriaa kuin yllä oleva rannekoru :)

Mukavaa keskiviikkoa itse kullekin muruselle, tämä neiti viettelee tämän päivän töissä ja kotiutuu vasta iltasella takaisin koneelle.

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniin värisiä! Tykkään just tuollaisesta harmahtavan sinisestä ja utuisesta :) Minä en keksi koruille nimiä, koska jo pelkän otsikon keksiminen tuntuu suuremmalta työltä kuin itse postaus! FB:ssä kun nuo mun tekeleet on myynnissä, olen persoonattomasti laittanut vain tilausnumeron. Mutta jos mielikuvitusta riittää, ei ne nimet pahasta ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä se minäkin mietin että tuntuu välillä olevan tuo mielikuvitus otsikoidenkin suhteen hukassa niin saati sitten että vielä koruille saisin taiottua nimet pääkopastani :D Mutta nooh, katellaan... Facessa tosiaan on ehkä kätevin vain laittaa tilausnumero :)

   Poista
 2. Kaunis setti, mä en millään osaa keksiä koruille nimiä mutta aina lyö tyhjää kun alan niitä miettimään

  VastaaPoista
 3. Ihana yhdistelmä, turkoosit sopivat upeasti botswanan akaatien kanssa! Minäkään en nimeä yleensä korujani, mutta olen myös miettinyt että pitäisikö? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Minäkin tykkäsin tuosta väriyhdistelmästä todella paljon, ajattelin seuraavaksi yhdistää sen kauniin heleän vaaleanpunaisen kanssa :)

   Poista
 4. Kauniisti yhdistelty helmiä kuitenkin yksinkertaisen tyylikkääseen rannekoruun.
  Nimeämistä tai jollakin tavalla eroteltavuutta koruille suosittelen. Pelkkä numerointikin vois olla hyvä jos nimien keksiminen tuntuu hankalalta. Itse olen lähinnä vain noita avainnauhoja nimennyt ja on helpottanut huomattavasti kun joku tilausta tekee.. Välillä vaan niin hankala keksiä nimiä ja tullu "julkaistua" omastakin mielestä ihan älyvapaita nimiä. Numerointia voisin siis kyllä itsekin harkita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tuo numerointi voisi kyllä olla ehkä se parempi vaihtoehto tuolle tunnistamiselle.. Pitänee vielä miettiä tätä hommaa :D Kiitos kuitenkin vinkistä !

   Poista
 5. Kaunis rannekoru!

  Itse olen jotkut koruni nimennyt jotensakin, mutta nyt en enää muista niiden nimiä ;) yhtenä päivänä sain FB:ssä viestin jostain tekemästäni korusta ja ei muuten tullut mitään mielikuvaa mistä korusta kaveri kirjoitti, vaikka viestissä mainittiin elämänpuu ja niin lasika olin, etten viitsinyt alkaa tonkimaan blogista kuvaa :)

  VastaaPoista
 6. Minä ainakin nimeän aina kaikki tekemäni korut. Minusta niille on mukava keksiä nimiä ja asiakkaiden on helppo toivoa jotain tiettyä korua tai tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sitä mielikuvitusta löytyy että keksii nimet koruille, missähän se minun mielikuvitukseni onkaan... Ehkä päädyn käyttämään jossain vaiheessa nimien ja numeroiden yhdistelmää, saa nähdä :)

   Poista
 7. Ihastuttavaa katseltavaa:) Minä keksin joskus nimen ,joskus en:) Mutta joku systeemi olis hyvä olla, ettei tarttis esiä niin kauaa,jos jostain korusta on kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila <3 Ja tuo on kyllä aivan totta, etsiminenkin helpottuisi huomattavasti :D

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !