Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lasikukkasia

Lasia nämä ovat, vaikka kiilloltaan ovatkin niin kauniita että voisi ehkäpä melkein erehtyä luulemaan niitä kristalleiksi. Ihanan ruskean sävyisiä aarteita löysin Hopeavintin kätköistä ja harmittelenkin nyt etten ostanut niitä kuin kaksi nauhallista, buhuuuu ! Hopeavintille vinkkiä että tänne päin saapi lähettää lissää :DD Nojoo, oon varmaan saanut auringonpistoksen...

Tein korusetin, johon kuuluu tällä kertaa vain korvikset ja tämä kaunis rannekoru. Molemmissa käytin hopeoituja materiaaleja sekä näitä kukkasia, korut eivät vain yksinkertaisuudessaan kaivanneet mitään muuta kaverikseen.Eilisessä postauksessa mainitsin että tein myös kaulakorun, mutta enpäs taidakaan lisätä sitäkin tähän, tuleepahan ainakin nämä korut nyt hyvin esille. Huomenna sitten kaulakorun vuoro :) Mitäpäs tykkäätte näinkin yksinkertaisesta korusetistä, vai onko jo liiankin yksinkertainen ? Itse pidän hurjasti, nuo kukkaset ovat aivan ihastuttavan värisiä ja niistä näkyy kivasti läpi. Ilmava ja kesäinen korusetti :)

Mukavaa arjen aloitusta, minä kurvailen tällä hetkellä toivottavasti kohti karkkikauppaa tuolla ruotsin puolella ja iltasella palaan jälleen netin ääreen :)

9 kommenttia:

 1. ei ole liian yksinkertainen, olet ihan oikeassa siinä että nämä kukkaset eivät kaipaa mitään muuta seurakseen. kauniit :)

  VastaaPoista
 2. Kivat ja kauniit nää on, vaikken ruskean ystävistä parhain olekaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks Eila :) Ruskea on aika neutraali väri, ja aika harvoin sitä tulee itselläkin käytettyä, mutta näissä helmissä oli sitä jotain :)

   Poista
 3. Minusta taisi tulla ruskean ystävä taikka ainakin tämän korun - eikä se minusta ole liian yksinkertainen vaan just passeli :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkasia ja kauniit, yksinkertaiset korut. Ei nuo kauniit helmet tarvitse lisukkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisuus on joskus hyvin kaunista, kiitos :)

   Poista
 5. Tosi kauniit helmet muodoltaan ja väriltään ja oikein kaunis setti niistä tuli

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !