Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pirteitä värejä avainnauhoihin

Eilen ollessamme siellä torilla kirppistelemässä niin tekaisin yhden avainnauhan jossa käytin valkoista vahattua puuvillanauhaa sekä aivan valloittavan ihania isoja 12mm puuhelmiä erittäin kirkkaissa väreissä. Tänään tekaisin sitten sille kaveriksi mustaan vahattuun puuvillanauhaan samanlaisen värikkään avainnauhan. Molemmissa oli tarkoituksena vain tehdä kivannäköinen ja värikäs nauha, eikä minkäänlaista logiikkaa saanut olla.

Nämä Helmikauppa.comista tilatut isot ja vähän pienemmätkin puuhelmet ovat todella laadukkaita ja hyviä, yksikään ei ole ollut värivirheellinen eikä helposti hajoava. Nämä ovat Presiocan merkkisiä ja voin taata että ovat hyviä käytössä, muita en olekaan enää pitkään aikaan ostanut. Hullaannuin siis täysin. Suosittelen ! Ovat toki hieman kalliimpia kuin muut, mutta laatu on niin hyvä että näihin kannattaa satsata.Ihankuin karkkeja, ja onneksi tänään onkin karkkipäivä :) Herkkuja naamaan siis vain, huomenna koittaa jälleen työarki ja joudun töihin palaamaan. Plaah, kyllä kotona on ihanaa olla, mielelläänhän sitä toivoisi jonkinlaista lottovoittoa vaikkapa ettei töissä tarvitsisi sen vuoksi käydä... Yäk.

Huomiseksi laitan päivälle ajastetun postauksen johon tulee esittelyyn rannekoru jonka tänään tein inspiraation pauloissa :) Mukavaa loppuiltaa ja oikein kivaa arjen aloitusta <3

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat! Tykkään tykkään. Ja sama kokemus mullakin niistä Preciosan helmistä, laadukkaita on.

  VastaaPoista
 2. Ihana väripläjäys <3

  VastaaPoista
 3. Juurikin kuin karkkinauhat! Ihanan pirteät ja kauniit:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti kaikille teille ihanille :) Karkkivärit ovat ihania, varsinkin näin kesällä :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !