Sivut

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tällä kertaa nilkka saapi koristetta

Jihuu, mulla oli kerrankin aikaa tehdä koruja, ja voi että mikä nautinto olikaan tarttua jälleen pihteihin ja vain antaa ajatusten virrata omalla painollaan. Pari tilauskorua on jonottamassa vuoroaan ja toisen sain niistä nyt tehtyä samalla kun yritin saada kaikkia ajatuksiani koruihin asti. Tilauskoru joka nyt valmistui oli nilkkakoru.

Tähän nilkkakoruun haluttiin tiettyä pituutta ja tietyt yksinkertaiset värisävyt. Korusta tuli kaunis ja ainakin omaan silmääni sopiva. Kauniit yksinkertaiset värit, hopeaa ja kirkasta. Käytin sekä ketjua että kieputtelua ettei tulisi ihan liiankaan yksinkertainen. Tällainen siitä nyt sitten tuli, saa nähdä mitä tilaaja on mieltä vai meneekö homma uusiksi ;)

Huomatkaas muuten uusi kuvausrekvisiitta, mökin perukoilta kotiin asti raahattu kuiva karahka :D Vau ! No ei mutta tosi kiva kuvailla ulkona ja kuvata jonkin muun päällä kuin väkisin keksityt kivet tai lehdet tai muut. Ihana kun on kesä, tosin sain huiskia suurimman osan kuvausajasta sääskiä mun nokasta pois. Ja nokasta siksi että köytin hupparin nyörit niin tiukalle pihalle mennessäni ettei minusta muuta näkynyt kuin silmät sen verran että sain sihdattua kuvat onnistuneesti kameraan sekä nokka joka oli sitten auttamattomasti sääskien syötävänä.

Korussa käytin hopeoituja materiaaleja sekä kirkkaita lasihelmiä. Tosin en ihan ole varma tuosta isommast helmestä että oliko se nyt vuorikristallia vaiko todella hyvälaatuista lasituotantoa :) No mutta oli miten oli, kaunis siitä tuli.
Huomenna laitan kuvia kun tein aivan ihastuttavan korusetin mun uusista lasi(!!) helmistä jotka ostin tuossa taannoisella Oulun reissullani Hopeavintiltä. Aivan ihania kukan muotoisia kaunokaisia. Tekaisin niistä korvikset ja rannekorun ja oikein ovat kesäisen näköiset. Sain myös aikaiseksi kaulakorun johon käytin puusydämiä sekä kurpitsan muotoisia onykseja... Näistä lisää huomenna :)

Tänään olen vietellyt ihanaa vapaapäivää, ja huomenna joudun menemään töihin jo ihan liian aikaisin, yääääk. Mutta kävästään sen jälkeen äitin kans haaparannalla ja Ikeassa ja hakemassa koiruliinille evästä. Tiistaina onkin jälleen vapaapäivä jonka yritän käyttää hyödyksi ja teen sen toisen tilauskorun valmiiksi :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa jokaiselle ! Täällä aletaan saunan lämmityspuuhiin :)

<3

4 kommenttia:

  1. Nätti on. :) Ketjun kanssa saa pienillä helmillä kaunista jälkeä.

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !