Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Legojen huoltoa ja muuta mukavaa

Muutama päivä jälleen vierähtänyt edellisestä postauksesta, taitanee syy löytyä jälleen siitä että töiden jälkeen ei pahemmin enää mitään jaksa tehdä. Töissä on ollut alkuviikko kiirusta, tuntuu jopa melkein jo siltä etten olisi kesälomalla ollutkaan... Tänään on onneksi vapaapäivä jonka aloitinkin hermoilemalla hammaslääkärin vastaanotolla, hyi !

Mulla ehti mennä n. 5 vuotta ennenkuin uskalsin mennä hammaslääkäriin. Lapsesta asti olen pelännyt ihan kunnollailla ja olenkin antanut sen mennä ehkä liian syvälle. Muutama kuukausi sitten uskalsin lopulta varata itselleni ajan tarkastukseen jossa selvisikin ettei mulla ollut mitään hätää :) Pikkusen kun neuroottinen ihminen olen niin olen huoltanut ja hoitanut hampaita välillä ehkä turhankin hyvin, joten ei ollut mitään isompaa eikä kummallista. Sain silloin uuden ajan pienimuotoiseen hammaskivien putsaukseen ja siellä olinkin tänään aamulla. Tympeetähän se oli mutta suuhygienisti oli erittäin ystävällinen ja mukava ja sainkin niin ihanaa palvelua että uskallan hieman helpommin tilata uuden ajan sittenkun on tarvista hoidoille. Seuraava aika onneksi tulee vasta parin vuoden päästä.

Kuva

Olen saanut muutaman uuden korutilauksenkin tässä lähipäivinä ja olenkin yrittänyt nyt tehdä ajatustyötä niiden suhteen kun aika ei ole riittänyt ihan tekemiseen. Yksi isompi tilaus on kesken, siihen pitäisi tehdä n. 10kpl avainnauhoja, sekä puuhelmistä että lasihelmistä. Kaikki puuhelminauhat ovatkin tehtynä jo, vielä pitäisi aloittaa nauhat joissa on lasihelmiä ja metallilankaa. Tämän isomman tilauksen lisäksi ont tiedossa yksi projekti jossa haluttiin morsiamelle rannekoru valmiista valikoimasta sekä tilattiin siihen sopiva simppeli kaulakoru.

Yksi projekti myös hautuu mielessä, vielä en ole siihen saanut vastausta mutta ehkäpä sekin asia selviää tässä parin päivän sisällä. Tuttiketjuja olisi tarkoitus tehdä, onko kukaan tehnyt sellaista ja miten ?? Mietin että voisikohan sen toteuttaa samalla tyylillä kuin esimerkiksi heijastinkorut, eli vaikkapa puuvillanauhaa ja puuhelmiä ja molempiin päihin avainnauhoissa käytettävät suuret papukaijalukot ? Se olisi varmaan kätevin tapa...

Tilattiin myös tuossa pari päivää sitten Netflix, jolla voi katsoa netin kautta tv-sarjoja ja elokuvia. Siinä sai ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, normaalisti maksaa 7,99e/kk. Hinta ei ole todellakaan paha sillä Netfixistä löytää jopa 2012 vuodelta uusimpia elokuvia :) Tulee halvemmaksi kuin Makuunista vuokraaminen :D Itse olenkin katsellut nyt iltaisin kaikenlaista hömppää sieltä kun T on lähtenyt yöksi töihin, ihan kivaa ajanvietettä jos ei oikein muuta älyllistä puuhastelua jaksa suorittaa. Suosittelen kokeilemaan mikäli sellaiselle on tarvetta, ensimmäinen kokeilukuukausi on tosiaan ilmainen. Meille tuo taitaa ainakin jäädä, katsoa nyt pari kuukautta miten sitä tulee käytettyä.

Muutoin tänne ei paljon kummempia kuulukaan, alan tästä pikkuhiljaa kurkkimaan josko se T haluaisi herätä tuolta yövuoron jäljiltä ja josko sitten suuntaisimme kauppaostoksille kaupunkiin :) Illalla saakin sitten vatsan pullolleen ihanaa ruokaa kun savustetaan kalaa ulkona, omnom <3 Uusi pottuja ja voikastiketta on siis saatava ! Mukavaa päivää kaikille murusille !

2 kommenttia:

  1. Minä tein tutti/leluketjuja parikin kappaletta. Samaan tapaan kuin heijastimeen. On jossain blogissani kuvaakin...ehkä:)
    Tyttärellä on se sama elokuva-jutska-systeemi. Itse en ole sieltä katsellut, enkä paljon muutenkaan telkkua. Mua vetää tuo korupöytä puoleensa liiankin kanssa! Ei malttaisi nukkuakaan :) Mukavaa tulevaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  2. En laittaisi tuttiketjuun mitään metallista, se menee niin helposti suuhun. Samasta syystä myös värjäävät helmet tai sellaiset missä voi olla haitallisia aineita kannattaa varmuuden vuoksi jättää pois. Ellei sitten kyseessä ole lapsi joka ei satavarmasti laita niitä suuhunsa. Suunnitelmissa oli tehdä omalle muksulle joskus tuttiketju, mutta ehti kasvaa siitä iästä ohi ennenkuin sain aikaiseksi :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !