Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sususunnuntai

Sunnuntait on nykyään olleet mun ihan ultimatelempparipäiviä viikossa, silloin on mm. mulla ollut jo parin kuukauden ajan vapaapäivä, silloin on ihanan rauhallista, herkuttelut on sallittua oikein luvan kanssa ja mitä parhautta mulla on sunnuntaisin yleensä aikaa koruilla ihan mielinmäärin !! Tämäkään sunnuntai ei siis ollut poikkeus tässä tapauksessa, herkuttelut aloitin jo aamulla hilputtelemalla äitin luo aamukahville ja kotiin päästyäni odottelin T:n aamuvuorosta kotiin ja aloitin sen jälkeen koruilun ihan innoissani. T meni päikkäreille ja minä laitoin musiikin pauhaamaan omassa työhuoneessani ja sain aikaan oikein kauniin kaulakorun simppeleillä asioilla ja helmillä. Halusin kokeilla uudestaan viikko sitten tekemääni kaulakorua joka meni jo asiakkaalle, ja tällä kertaa päätin tehdä korusta enemmän itseni näköisen.

Korussa käytin samoja juttuja mutta eriväreillä. Kaulakorusta tuli lyhyempää mallia oleva, ja keskellä iso sydänriipus kuten aiemmassakin. Ehkäpä suurin ero edelliseen koruun ja tähän on se etten halunnut vihreää väriä, vaan käytin punaisia ihania korallinugetteja, laavakiviä sekä valkoisia helmiäislasihelmiä.


Tänään putsasin ensimmäistä kertaa nuo punsselikirjaimet ja numerot ja kokeilin hakata kirjaimia metallilevyyn, hyvin onnistui ensimmäiseksi kerraksi ! Hoksasin vain että tartten huomattavasti pienemmän vasaran sekä ehkäpä joko sen aidon metallialasimen tai jonkin muun samantyylisen jutun hakattavan metallilevyn alle jotta metalli ei mene kuprulle siihen hakattaessa. Kirjaimista tuli kivannäköiset ja se oli suhteellisen helppoa, jopa niiden saaminen suoraan ja tasaisesti hakattuna. Täytyy etsiä ja metsästää jostain pikkuruinen vasara sekä se alasin, ehkäpä suuntaan siis joku kerta rautakauppaan jälleen :D

Muutoin tänään on suunnitelmissa mussuttaa herkkuja ja katsoa illalla leffaa tuolta netflixin puolelta, mahtava keksintö, en luovu enää koskaan. Mietittiin myös että josko riittäisi energiaa ja kiinnostusta niin piha vaatisi hieman puuhastelua... Nurmikkoa voisi ajella, ja vetaista aidan vierustat tyhjiksi ylimääräisistä heinistä. Ja yksi iso kukkarehupuska mikä lie onkaan saa lähtä käveleen joko hyvällä tai pahalla tästä pihalta, se peittää mun ihanan marjapuskan alleen !

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita mussukat <3


Anna Puu - Nuori Loiri

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis koru!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna :)

   Poista
 2. kaunis koru :) tosi kauniita nuo korallinugetit, ja laavakivet on niiin ihania, ne saa korun kuin korun rokkaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outiriina, ja olen kanssasi ihan täysin samaa mieltä :) Laavakivet ovat niin ihania ja samettipintaisia, oi :)

   Poista
 3. Onpas upeat nuo nugetit! Kaunis koru syntyi <3

  VastaaPoista
 4. Ihana koru!

  Jos sinulla on jotain vinkkejä tuohon punsselointiin, niin otetaan vastaan! Pitäisi oikeasti taas kokeilla sitä uudelleen. Muistissa vai on vieläkin eka kokeilussa päästä noussut sauhu. :D Alasin olisi varmasti hyvä hankinta. Minulla oli todennäköisesti ihan väärät välineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia !

   Punsselointiin ei ainakaan vielä ole jaella vinkkejä, tarvisin paremmat työvälineet että hommasta tulisi jotain oikeastikin, mutta ihan vaan harjoittelin sellaiselle pehmeämmälle metallilevylle ja kirjaimista tuli oikein kivat ja jopa suorassa linjassa olevat :) Se alasin tai edes jokin isompi alusta olisi hyvä, meinasi mennä toiselta puolelta levyt kupruun :) Mutta kerron jahka saan puuhasteltua lisää !

   Poista
 5. Mun alasin on Biltemasta, ja ihan pikkuruista vasaraa en käytä, en saa sillä tarpeeksi napakkaa lyöntiä.
  Mutta sitten koruun: korallinugetit on niiiiiiiiiiiin ihania,lurps vaan. Laavakivi ei iske vieläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, hyvä vinkki Eila, pitääpä jälleen selata bilteman nettisivut läpi. Tuosta vasarasta minäkin olen samaa mieltä, liian pienellä ei tee mitään, mutta toisaalta taas tuo jätti-miesten-vasara oli mun händyyn pikkusen liian iso :) Pitänee koittaaa etsiä joku sopiva välimuoto.

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !