Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Vapista ja koruilua

Hiphei, hengissä ollaan vaikkei juurikaan ole tästä neitistä viikkoon kuulunut. Ihan harmittaa, harmittaa niin toden teolla että ihan päätä särkee. Tänään tosiaan taas kivasti vapaapäivä jonka kulutin lääkärissä ramppaamiseen jälleen kerran, voi kilin ahteri jos saan pikkuisen edes nätisti kiroilla... Joo, tautia pukkas, tällä kertaa ei tosin flunssaa mutta silti. Kävin lekurissa josta sain antibiootit ja nyt sitten yritetään parantua, onneksi on lääkkeet sen verran tujut että pitäisi päivässä jo alkaa helpottamaan.

Muutoin näin vapaapäivän kunniaksi ajattelin tehdä kaulakorun jonka asiakas tilasi viikko sitten. Nyt oli kerrankin aikaa paneutua siihen puuhaan ja korusta tulikin kaunis, ainakin minusta :) Toivon todella että myös asiakas siitä pitää. Taitaa tänään jäädä koruilut tähän yhteen kaulakoruun, sen verran tuntuu olevan pää kipeä ja inha olo että taidan laittaa pötkölleen ja nauttia jostain elokuvasta.

Kaulakorusta haluttiin yksinkertainen ja simppeli, mutta kuitenkin sellainen että se sopisi morsiamelle... Siitä piti tehdä myös melkoisen kevyen oloinen, ei siis raskas eikä kovin naisellinen, olihan tuossa miettimistä kerrakseen taas. Asiakas oli pongannut aiemmin tekemistäni rannekoruista yhden ja tahtoi siihen samantyylisen kaulakorun. Onneksi minulta löytyi vielä samaisia vihreitä lasihelmiä varastosta ettei tarvinnut myydä eioota. Harmitti vain kun haluttiin samantyylinen kaksoissydänriipus myös kaulakoruun enkä löytänyt niitä omista varastoistani enkä edes kaupasta, höh ! Noh, yritin tehdä siitä korusta silti nätin ja yhteensopivan rannekorun kanssa.

Kaulakorussa on käytetty hopeoituja metalliosia kuten välihelmet, puristushelmet sekä ketju. Helmet ovat kaikki 8mm kokoa ja lasia sekä laavakiveä. Pituutta kaulakorulla on n. 50cm, eli sellainen joka ulottuu sopivasti tuohon rintalastan yläosaan että näkyy myös paidan kanssa kivasti.


Että sellaista tänne siis tällä kertaa. Koruilua ja kärsimistä taudin kimpussa mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa, toivottavasti. Särkylääkettä vaan naamaan ja sohvalle köllötteleen :) Huomenna töihin taas ja sunnuntaina on jälleen vapaapäivä, ihanaa :) Mukavaa loppuviikon alkua jokaiselle mussukalle <3

2 kommenttia:

  1. Parempaa oloa sulle! Kiva koru setti:)

    VastaaPoista
  2. Asiakas kiittää ja kuittaa kauniista setistä <3

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !