Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hopealanka ja muuta mutinaa

Mietiskelin tuossa että josko minunkin pitäisi kokeilla tuota oikeaa hopeaa koruissani, lähinnä ehkä kuitenkin vain langan muodossa. Yritin tutkia nettiä ja googletella jos vaikka millaista erilaista sivustoa, mutten osannut päättää en sitten millään. Tällä hetkellä parhaimmalta ja halvimmalta vaikuttaa sivusto nimeltä Hopealanka.fi. Siellä vaikutti olevan asiantuntevasti tiedot ja muut ja vaikutti huomattavasti halvemmilta hinnatkin, onko jollain kokemusta tästä verkkokaupasta ?

Tokihan noissa yleisimmissä korukaupoissa on hopealankaa myynnissä, mutta nyt yritänkin etsiä kerralla sitä hyvää ja halpaa kauppaa, joten teidän asiantuntevuudestanne olisi tässäkin tilanteessa ihanasti apua. Ajattelin että tilaisin ensin lankaa parissakin eri koossa, mietin että omaan käyttöön koot 0.8mm sekä 1.0mm voisivat olla parhaimmat, näistä voisi myös väännellä koukut heti suoraan. Josko kokeilisi ensin ja ostaisi niin sanotusti varastoon tulevia päiviä varten tuota hopealankaa. En siis kuvitellutkaan että alkaisin ihan tosissani pelkästään hopeaosista ja -langoista tekemään koruja, harjoitusta tarvitsee aina ja aina mieli kaipaa jotain uutta :)

Kertokaahan omia näkemyksiänne ja kokemuksianne vaikkapa juurikin tästä nimenomaisesta verkkokaupasta jotta tiedän uskallanko luottaa heidän tuotteisiinsa.

Onkos jollain muulla taas tämä bloggeri sekoillut ja ilmoitellut jos minkälaisia virhekoodeja ? Tämä tuntuu takkuavan nyt oikein kunnolla.. Tympii.

Tällä hetkellä napsuttelen vain koneella ja koitan miettiä miten piristäisin itseäni kun ilmakin näyttää melkoisen synkeältä ja töihinkin pitäisi illaksi vielä lähteä. Välillä tympii ja lujaa, mutta ehkä meillä kaikilla on joskus tällaisia päiviä jolloin ei tee mieli tehdä yhtään mitään. Paitsi tietty vetaista peitto korville ja sulkeutua omaan ihanaan paikkaan jossa voi kuunnella hyvää musiikkia ja näperrellä jotain kivaa tai vaikka vain olla. Onneksi minulla on tuo oma pikku huoneeni johon voin surutta sulkeutua kun jokin ottaa lujasti päähän. Tälläkin hetkellä mieli sinne tekisi, yritän sinnitellä vastaan.

Tällä kertaa kuvituksena toimivat kuvat uusimmasta tatuoinnistani :) Tatuointi on siis selässä oikealla puolella ja lapaluun kohdalta jatkuu niskaan asti. Vielä on vähän paranemisvaiheessa, mutta erittäin hyvin on parantunut jo tähän mennessä, ei tarvitse enää rasvatakaan niin paljoa. Pikkuhiljaa hyvä tulee.
Mukavaa päivänjatkoa jokaiselle <3

7 kommenttia:

 1. Hui! Hieno kuitenkin:)
  Olen ostanut useasta eri paikasta ja aina on olut hopealanka hyvää. Nuo koot on hyvät, lisäksi itellä 0.6 mm.jos kieputtaa linkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eila :)

   Minä kun tilailen nyt vasta ensimmäistä kertaa niin vinkkejä kaipailisin.. Varsinkin siitä että olisikohan tuo Hopealanka.fi luotettava putiikki.. Hmm..

   Poista
 2. Itse olen tilannut hopealanka.fi:ltä aina kun heillä on tarjouksia. Muutoin heidän hinnat on suurinpiirtein samat kuin silverstudio.fi:llä. Nämä kaksi kauppaa olen huomannut halvimmiksi. Itse hankin aluksi muistaakseni 1mm lankaa, kun veivasin lenkkejä ketjuihin. Mutta tällä hetkellä tuolta helmilaareista löytyy varmaan 0,3mm-1,5mm väleiltä kokoja. Itse teen korulinkit pehmeästä 0,8mm hopealangasta, kun puolikovat langat tuntuu olevan vaikeat vääntää, vaikkakin en ole kokeillut puolikovaa 0,6mm, saattaa olla ihan hyvää. Tuota pehmeää lankaa en ole vielä suomesta löytänyt, olen tilaillut ulkomailta.
  Erikoinen tatuointi :) Itsekin haaveilen aina jostain pienestä tatuoinnista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos suuresti Veera K vinkeistä, uskaltaudun nyt siis tilaamaan tuolta :) Ja itselleni mietin ensimmäisiksi ostoiksi juurikin tuota 0.8mm ja 1.0mm.

   Tatuoinnin ottaminen on sekin yksi etappi elämässä, toisaalta mulla niitä alkaa olemaan jo melkoisen monta ;)

   Poista
 3. Tosi upea tatuointi<3!

  VastaaPoista
 4. Moi,
  Hopealanka saa Suomesta monestakin paikasta. Niin, kun edellä hopelanka.fi:sta mäkin aina ostanut, mutta vain tarjouksessa. Thuja Design myy myös hopealanka. Hinnat on aika samat ja nyt on todennäköisesti hopean hinta vähän putomassa. Minä kun aloitin tehdä koruja ( 2 vuotta) hopealangasta esim. 0,8mm lanka oli silloin vähän päälle 3 ege ja nyt se on yli 8 egea. Vielä talvella sama lanka maksoi meilekin 11 egea, jos nyt oikein muistan. Eli on kallis harrastus. Yleensä käytän 0,8mm puolikova, se on hyvä ketjuksi ja lenkien tekoa varten. Kieputusta ja piikkejä varten tykkän käyttää 0,7mm puolikova, mutta siitä saa aika harvasta kaupasta. Viimeksi ostin Thujalta 0,6mm sekin on ihan ok, jos ei käyttää kovin painavia kivijä, lukkoja ja sen sellaisen siihen se on lian ohit. Lukkoja varten suosittelen 0,8mm tai 1mm.

  T. Koralli

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !