Sivut

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Korjauskoru uusiksi

Reissusta on kotiuduttu, ja kyllä se on ihana tulla kotiin muutaman päivän reissun jälkeen. Reissussa on mukava käydä, mutta kaikista parasta minusta reissuissa on se tunne kun vihdoin ja viimein haluat oikeasti kotiin ja omaan sänkyyn.

Reissussa käytiin kaikkialla kaupoissa ja ainakin ikkunashoppailtiin jos ei muuten mitään ostettavaa löydetty. Kärkkäisellä käytiin ja yritettiin metsästää sitä hopeatoffeeta mutta eipä löydetty, kaikki oli jo menneet ja jäätiin rannalle ruikuttaan. Löydettiin Anttilasta muutamat halvat elokuvat jälleen kokoelmiimme. Ehkä eniten rahaa meni hyvään ruokaan ja se jos mikä on tuhlaamisen arvoista. Kävimme mm. Amarillossa, välimeren ravintola Olimpoksessa sekä Kauppuri 5:ssa. Kyllä oli kokemisen arvoinen tämä paljon kehuttu Kauppuri 5, hampurilaiset olivat jotain aivan täydellistä ja suussa sulavaa herkkua, suosittelen jokaiselle jos Oulun suunnalla pyörähdätte !

Suunnitelmissa oli myös käydä jälleen Hopeavintillä korutarvikkeita hamstraamassa, mutta mitä minun silmäni näkevätkään ?! SE OLI SULJETTU !! Lappu luukulla ja kehotus menemään nettisivuille, tosin eipä ne nettisivutkaan toimineet ? Hääh, missäs vika kun suksi ei luista. Olin erittäin pettynyt ja hyvä etten itkuun puhjennut kun harmitti niin vietävästi. Odotin sinne pääsyä kaikista eniten ja ihan innoissani pompin kohti Albertinkatua ja kuinkas kävikään, pöh.

Kotona siis ollaan ja pääsin vihdoin ja viimein taas korujuttuihin käsiksi, täällä odotti jopa kirjekuori vailla avaajaa ;) Kuoressa oli aarteita HelmiQ:sta, tilasin viikonlopun aikana ja nyt ne oli odottamassa mua reissusta kotiin. Tilasin lähinnä Swarovskia perhosten ja biconeitten muodossa kun siellä on edelleen tämän viikon vielä kesätarjouksena kaikki -30% ! Nyt siis kannattaa tilailla mikäli jotain tarvitsee, tai voihan sitä tilailla vaikkei välttämättä tarvitsekaan, mua se ainakin aina piristää :)

Kotona pääsin pihtien kimppuun ja tein yhden korjauskorun ihan uusiksi. Vuosi sitten olin tehnyt tällaisilla väreillä ja materiaaleilla kaulakorun ja nyt korun vaijeri oli paukahtanut rikki. Tein korun täysin uusiksi, otin vaijerin pois ja hylkäsin sen idean kokonaan. Tähän koruun käytin lankana artistic wirea koossa 0.8mm sekä ihania kivihelmiä kuten jadea ja laavakiveä. Kuva on hieman huonompi kuin normaalisti, otin tämän vauhdista puhelimella. Ja sama kuva löytyykin Instagramista joten kannattaa käydä sielläkin tutustumassa tiliini mikäli haluaa.


Instagramista mut löytää nimellä withpearls, ja ei muutakuin klikkaamaan itsensä seuraajaksi, silloin saatte kuvia enemmän kuin mitä jaan täällä blogissa ja siellä on monesti kuvia myös muusta elämästäni.

Täällä yritän syödä särkylääkkeitä ja juoda paljon, vähän meinaa että kuume nousisi, toivon todella että ei ! Yääh, jos vaikka vetasis yöppärin päälle ja viltin niskaan. Huomenna mulla on vielä vapaapäivä, yritän siis ottaa rauhallisesti etten kipeäksi tulisi, tympeää hyi.

<3

4 kommenttia:

 1. Harmi, ettet päässyt sinne korukauppaan.
  Mutta tuo tuunattu kaulakoru näyttää todellakin ihanalta, vaikken vieläkään osaa laavakiviä itse kaivata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, minuakin harmitti ihan vietävästi.. Höh :/ Ja kiitos paljon, tykkäsin itsekin korusta paljon ja noista väreistä varsinkin. Oli myös korunsaaja pitänyt aikaansaannoksestani :)

   Poista
 2. kaunis, just mun värit :) ja mun suosikkeihin laavakivi kuuluu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti outiriina, ihanaa että kävit pistäytymässä :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !