Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kuplakorvikset

Jokunen aika sitten tein korvisparin johon olin tehnyt kivat kuplakoristeet, ja vieläpä ilman jigiä. Ne korvikset lähtivät hetimiten uudelle omistajalle ja olivat erittäin tykätyt myös kavereiden kesken joten piti kokeille tehdä myös hopeoidusta langasta samanmoiset. Käytin lankana artistic wirea koossa 0.8mm.

Näitä on ihan hauska väännellä ja suosittelen kokeilemaan, vaikka ilman sitä jigiäkin, onnistuu ! Ja viimeisimmästä bead style -lehdestä löytyy ohje näihin mikäli tahtoo kokeilla. Itsekin sieltä katselin mallia ensimmäisiin ja nyt jo toisiin tein ihan itse oman pääni mukaan.

Laitoin näihin vielä lisäksi muutaman lasihelmirondellin sekä parit kivat lehdet killumaan ettei olisi liian tylsät. Vein nämäkin suoraan uudelle omistajalle, äidilleni <3 Tosin mulla oli oma lehmä ojassa... Vein samalla sille kasan lankoja jotta se tekee mulle syksyksi ja talveksi kauniin tuubihuivin :D Eli palkaksi sai siis korvikset, näyttihän tuo tykkäävän ;)

Kuvat on otettu melkoisella kiireellä, joten pahoittelut hieman huonommasta laadusta... Omaan silmääni tökkii heti tuollainen pienikin rakeisuus kuvissa, yök.Eilen oli muutenkin hyvä päivä koruilun suhteen sain tehtyä korviksien lisäksi myös kivan rannekorun joka on minun tyylilleni hyvinkin erikoinen mutta sitä oli niin kiva tehdä ja oli ihana tehdä jotain oikeasti erikoisempaa. Ja tein nämä siis ennenkuin lompsin töihin, hyvä minä ! Laittelen kuvia rannekorusta jahka saan sen kuvattua.

Mukavaa illanjatkoa muruset <3

3 kommenttia:

  1. Kivat, näitä on kokeiltav,kunhan jaksaa...työt verottavat voimia näin loman jälkeen. Ei tahdo saada mitään nyt aikaiseksi. Ihanaa,kun sulla on äiti,joka vielä neulookin♥

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !