Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

Matkaan mars !

Juurikin tällä hetkellä olemme matkalla kohti Oulua, tuota suurta cityä.. Ainakin Kemiin verrattuna :D Suuntaamme varmaan aluksi ensin tuohon Iihin Kärkkäiselle, siellä on huhujen mukaan myynnissä jälleen Hopeatoffeeta, nam ! Sitten tarkoituksena olisi ajella kohti keskustaa ja hotellia että saamme sen varattua ajoissa. Pari yötä olisi tarkoitus Oulussa viettää ja toivon että saamme huoneen pariksi yöksi juurikin siitä Torinrannan lähellä olevasta Radissonista, se vaan on mun lemppari :) Rakastan heidän runsasta aamupalaansa, se vie kielen mennessään.

Laitankin nyt tällaisen ajastetun postauksen teille, koska juurikaan ei tule blogia päiviteltyä pariin päivään. Otan toki ipadin mukaan jotta jos jotain tulee mieleen niin sillä saan blogia päiviteltyä paremmin kuin puhelimella.

Tähän postaukseen laitoin nyt tuon toisen rannekorun, toinen siis niistä kahdesta jotka tein yön myöhäisinä tunteina lauantaina. Tässä rannekorussa käytetty samaa tyyliä, eli suurilenkkistä papuketjua ja muuta kivaa härpäkettä. Muut kivat härpäkkeet olivat tällä kertaa särövuorikristallinugetti (sanahirviö?), makeanvedenhelminugetti sekä yksi kaunis hopeoitu pallero. Yksinkertaista ja kaunista.

Minilomailija huutelee mukavat arjen aloitukset jokaiselle ja toivottelee myös kivoja ilmoja koko suomeen !

<3

1 kommentti:

  1. Ihana lomanen on aina tarpeen! Kaunis rannekoru jälleen♥

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !