Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Silence or ?

Hiljaiseloa ollut nyt täällä blogin puolella vaikkakaan minähän en itse osaa ikinä olla hiljaa. Hiljaiselo taitanee johtua vain ja ainoastaan siitä että olen ollut todella väsynyt töiden vuoksi. Pitkä työputki alkaa olla ohitse ja huomenna onkin kahdeksan työpäivän putken viimeinen päivä ja sen jälkeen saankin viettää kolme vapaapäivää jotka todellakin olen ansainnut. Töissä on välillä niin raskasta ja pitkiä päiviäkin ettei kiinnosta edes koneella istua iltasella. Aika laiskaa.

Koruja en sinänsä ole tehnyt, tekaisin tuossa yks ilta kaksi avainnauhaa, toisen töihin ja toisen lähetin kaverille Tampereelle. Avainnauhoista tuli aikalailla samantyylisiä mitä ennenkin niin en viitsinyt niistä sen isommin esittelyjä tehdä. Toiseen tein violetin sävymaailman ja toiseen tuli taas paljon turkoosia. Ja toinen oli puuhelmistä ja puuvillanauhasta ja toinen linkitetty ja lasihelmistä, aika erilaiset siis kuitenkin. Näiden lisäksi en olekaan muuta juuri tehnyt koruilun osalta, joten alkaa olla jo käsilläkin hieman yksinäinen olo ja kaipaan jo sitä ihanaa väkertämistä.

Ebaystä on tullut muutamia kivoja juttuja, yhteen tuotteeseen sain tosin pettyä. Kaitpa sitä oli itse niin tollo ettei tajunnut katsoa sen kaulakoruständin kokoa vaan jotenkin oletin (tyhmä minä!) kuvien perusteella sen olevan hyvänkokoinen ja tarpeellinen.... Noh, taitanen nakata sillä vesilintua.

Muutoin täällä ollaankin vain sitten töitä paiskittu ja puuhasteltu kotijuttuja. Tatuointi alkaa olla jo hyvää vauhtia paranemassa ja rasvaustakin on saanut jo vähentää. Vielä irtoilee mustaa nahkaa ja pikkuisen aamuisin ihoa kirraa mutta muuten on jo hyvällä mallilla. Tykkään ihan hurjasti itse ja kehuja on kuultu suunnalta jos toiseltakin eli aika nappiin taisi mennä :) Tällaista normaalia arkea siis vain tänne, pientä kuulumispostausta ajattelin laittaa teille että tiedätte minun edelleen olevan täällä hyvissä voimissa !

Huomenna töiden jälkeen lähdemme tyttöjen kanssa rimpsalle, eli Satama Open Airiin kuuntelemaan Kaija Koota, jihuuuu ! Vuosisadan tuuletukset tähän näin ja villit hypetykset tottakai ! Ihan selvinpäin ajattelin mennä ja jos pääsisi vaikkapa lauantaina torille kirppistelemäänkin sitten vielä, eli rauhassa mutta rauhattomasti mennään :) Ihana aloittaa muutaman päivän vapaat näin, nauttimalla hyvästä ja ihanasta seurasta ja mukavasta illasta <3

Oikein ihanaa viikonloppua myös teille <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisia :)
    Tylsää tuollaiset megatyöputket, tsemppiä!!

    VastaaPoista
  2. Oli varmaankin kivaa:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !