Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Sunnuntain viettoa

Vapaapäivän merkeissä menee/meni tämäkin sunnuntai, ihanaa kun saa tehdä mitä haluaa ja nukkua pitkään. Eilen valvoin myöhään ja katsoin tv-sarjoja netflixin kautta ja heräsin tänään aamulla ihan luvattoman myöhään mutta siitä asti olenkin puuhastellut jos vaikka mitä kivaa. En ole tällä kertaa laiskotellut :D

T oli yön töissä joten hän heräsi vasta päivällä jonka jälkeen lähdettiin käymään kaupassa ostamassa herkkupäivän herkuttelut. Sen jälkeen suunnattiin äitini luokse syömään, siellä oli grillailtu oikein viimeisen päälle ja kuola tuntui valuvan jo pelkästä ajatuksesta, nam ! Vatsan jo pullottaessa vaarallisesta päätimme vetäytyä kotiin pötkölleen. Pötköttelyä en jaksanut kauaa harrastaa vaan könysin korupöydän ääreen ja aloitin muutamaakin tilaustyötä. Pari avainnauhatilausta on tekeillä ja yhden lahjaksi menevän tilauksen sain myös valmiiksi. Tein kaksi variaatiota josta saapi sitten valita.

Kirjanmerkkejä on menossa lahjaksi, tällä kertaa minä en ole lahjan antajana joten tein näistä parikin vaihtoehtoa joten tilaaja saapi valita mieleisen josta ajattelee lahjan saajan olevan mielissään. Näihin kirjanmerkkeihin käytin kivihelmiä ainoastaan, koska pyydettiin fuksiaa tai violettia. Mulla oli juuri sopivia säröakaatteja telineissä roikkumassa sekä muita kivoja aarteita jotka passasivat ihanasti yhteen. Muita helmiä joita käytin olivat muutama ihana south sea shell pearls, opaalia, onyksia sekä muita härpäkkeitä. Yhdestä metallihelmestä tein jopa "helmihäkin", laitoin siis sen sisälle onyks -helmen ja tein tästä sitten enkelin. Hieno tuli :)


Tekaisin myös yhden avainnauhan joka menee tilaukseen johon pitäisi tehdä vielä kaksi lisää. Ihan perussimppeli nauha jossa on käytetty lasihelmiä laidasta laitaan.
Mukavaa sunnuntaita kaikille, minä alan viettelemään sitä herkkuhetkeä nyt kun saan palkita itseni näiden korupuuhasteluiden jälkeen. Olen myös ylpeä itsestäni kun sain leikattua pensasaidan takapihalta sekä edestä, ja saksilla vieläpä... Puutarhasaksilla tietty. Kädet huutaa hoosiannaa mutta tyytyväinen olen !

<3

5 kommenttia:

 1. Ihanuuksia!! Olet ahkeroinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, eilen oli ahkera päivä :)

   Poista
 2. Hienoja kirjanmerkkejä, kyllä kelpais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Värit olivat kyllä aika maistuvat ;)

   Poista
 3. Kaunis väritys avainnauhassa! Tuo kirjanmerkki,jossa on enkelin hame kieputettuna on niin söpö♥ Onnittelut ahkeruudesta!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !